Η κίνηση με υδρογόνο αποτελεί πραγματικότητα

Η κίνηση με υδρογόνο αποτελεί πραγματικότητα

Μία νέα εφαρμογή της υδρογονοκίνητης τεχνολογίας του εφευρέτη Πέτρου Ζωγράφου παρουσιάστηκε την Πέμπτη στην εκπομπή «Κίτρινος Τύπος» του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου.

Διασπώντας με πρωτοποριακό, άμεσο και ανέξοδο τρόπο το απλό νερό στα συστατικά του, μέσω μιας συσκευής μικρών διαστάσεων, παράγεται υδρογόνο το οποίο με τις κατάλληλες -απλές- μετατροπές, μπορεί να αντικαταστήσει τον γνωστό βενζινοκινητήρα και να θέσει σε λειτουργία τις μηχανές των οχημάτων.

Η παρουσίαση αυτής της εφαρμογής έγινε το πρωί της Πέμπτης στη Σαλαμίνα, με το τηλεοπτικό συνεργείο του zougla.gr να καταγράφει από την πρώτη στιγμή όλες τις διαδικασίες μετατροπής ενός δικύκλου χωρητικότητας 50 κ.εκ. ώστε να κινηθεί με την ενέργεια υδρογόνου.

Φουλάρει... τη δεξαμενή με νερό ώστε να τροφοδοτηθεί ο κινητήρας με υδρογόνο

Φουλάρει… τη δεξαμενή με νερό ώστε να τροφοδοτηθεί ο κινητήρας με υδρογόνο

 

Παραγωγή υδρογόνου ανέξοδα μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα

Παραγωγή υδρογόνου ανέξοδα μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα

 

Το μηχανάκι που διήνυσε 10 χλμ με καύσιμο το απλό νερό

Το μηχανάκι που διήνυσε 10 χλμ με καύσιμο το απλό νερό

 

Η μετατροπή του δικύκλου ώστε να κινηθεί με υδρογόνο

Η μετατροπή του δικύκλου ώστε να κινηθεί με υδρογόνο

Ο κ. Ζωγράφος έθεσε σε λειτουργία τη συσκευή και εν συνεχεία τη μοτοσικλέτα χαμηλού κυβισμού η οποία διήνυσε 10 χιλιόμετρα καταναλώνοντας υδρογόνο, δηλαδή ουσιαστικά… απλό νερό!

Δείτε το βίντεο της δοκιμής:

Εύκολα γίνεται αντιληπτή η τεράστια σημασία αυτής της εφεύρεσης, που με απλό τρόπο και τις κατάλληλες μετατροπές μπορεί να τοποθετηθεί σε οποιοδήποτε όχημα αλλάζοντας ολιστικά τον τρόπο λειτουργίας της οικονομίας και των κοινωνιών όλου του κόσμου.

image υδρογόνο

«Δεν μπορεί κανείς να σταματήσει τη διάδοση αυτής της εφεύρεσης», επεσήμανε ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος, με τους επιστήμονες που πλαισίωσαν το πάνελ της εκπομπής να χειροκροτούν αναγνωρίζοντας τη σπουδαιότητα και τις συνέπειες που μπορεί να έχει η συσκευή του Πέτρου Ζωγράφου.

Παράλληλα συζητήθηκαν εκτενώς όλες οι λεπτομέρειες γύρω από το πρωτοποριακό πείραμα με τους επιστήμονες να καταθέτουν τις απόψεις τους για τη μεγάλη ελληνική εφεύρεση.

Η ανάπτυξη της εφεύρεσης εδώ και λίγες εβδομάδες γίνεται με τη συνεργασία και υπό την προστασία του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας.

Tο βίντεο ολόκληρης της εκπομπής…

Στ. Παπαμαρινόπουλος: «Η φόρμουλα της σπουδαίας εφεύρεσης δεν πρέπει ακόμη να δημοσιευτεί σε επιστημονικό περιοδικό»

Ο Σταύρος Παπαμαρινόπουλος, καθηγητής Γεωφυσικής του Πανεπιστημίου Πατρών, σε τηλεφωνική του παρέμβαση από τη Γαλλία όπου βρίσκεται σχολίασε ότι η συγκεκριμένη εφεύρεση δεν θα μπορούσε μέχρι τώρα να έχει δημοσιευτεί σε επιστημονικό περιοδικό, για τον απλούστατο λόγο ότι έτσι θα αποκαλύπτονταν τα μυστικά της λειτουργίας της, δεδομένου μάλιστα ότι δεν έχει κατοχυρωθεί παγκοσμίως η συγκεκριμένη πατέντα.

«Αυτή είναι η απάντηση στους συναδέλφους μου που λένε ότι δεν το δέχονται αν δεν δουν επιστημονική δημοσίευση», σημείωσε χαρακτηριστικά, αναφέροντας παραδείγματα «κλοπής» επιστημονικών καινοτομιών του παρελθόντος. Ενημέρωσε παράλληλα το κοινό ότι η εφεύρεση θα παρουσιαστεί σύντομα και στις ΗΠΑ σε ειδικές επιτροπές.

«Είναι παράδοξο το γεγονός της αποσιώπησης των άλλων ΜΜΕ πλην της ζούγκλας αυτής της σπουδαίας εφεύρεσης», κατέληξε ο κύριος Παπαμαρινόπουλος, υπογραμμίζοντας το γεγονός ότι πλέον τα πειράματα γίνονται με τη συνεργασία του Ελληνικού Στρατού…

via

Soustas
billnotis@yahoo.gr

Δημιουργός και Αρχισυντάκτης του Techsmart.gr καθώς επίσης και πολλών επιτυχημένων ιστοσελίδων. Μεγάλος fan της τεχνολογίας και Online Marketing Specialist θα τον βρείτε online όλο το 24ωρο.

1 Comment

Post A Comment