Κορυφαίος κατασκευαστής smartphones στην Κίνα πλέον η Huawei

Κορυφαίος κατασκευαστής smartphones στην Κίνα πλέον η Huawei

Σύμφωνα με report της εταιρείας ερευνών Canalys, η Huawei κατάφερε να ξεπεράσει την Xiaomi, επιτυγχάνοντας να γίνει ο μεγαλύτερος κατασκευαστής smartphones στην αγορά της Κίνας για το τρίτο τρίμηνο του 2015.

Είναι η πρώτη φορά που η Huawei αποκτά την πρωτιά στη χώρα “καταγωγής” της, σε μία χρονιά που ο κατασκευαστής είδε τα προϊόντα του να κάνουν μία “ξέφρενη” πορεία στην αγορά, καθώς οι αποστολές smartphones αυξήθηκαν μέσα στο έτος κατά το εντυπωσιακό 81%, τη στιγμή που για το ίδιο χρονικό διάστημα η Xiaomi είδε πτώση αποστολών, σε σύγκριση με την αντίστοιχη περσινή περίοδο, για πρώτη φορά στην πεντάχρονη ιστορία της.

Εξαιρετικά τα νέα για τη Huawei, μία εταιρεία που παίζει πλέον στην κορυφή της αγοράς τεχνολογίας με τα προϊόντα της. Ο τρόπος που αντιμετώπισαν οι Κινέζοι την πρόσφατη έκθεση IFA 2015, όπου η ανακοίνωση του Mate S αποτέλεσε “πρωταγωνιστικό” event της έκθεσης, είναι ενδεικτικός της στόχευσης της εταιρείας για το μέλλον και υπόσχεται ακόμη περισσότερα…

 

πηγη

Soustas
billnotis@yahoo.gr

Δημιουργός και Αρχισυντάκτης του Techsmart.gr καθώς επίσης και πολλών επιτυχημένων ιστοσελίδων. Μεγάλος fan της τεχνολογίας και Online Marketing Specialist θα τον βρείτε online όλο το 24ωρο.

1 Comment

Post A Comment