Η Google απαγορεύει το σεξουαλικό περιεχόμενο από τα Blogger sites

Η Google απαγορεύει το σεξουαλικό περιεχόμενο από τα Blogger sites

Από τις 23 Μαρτίου του 2015 η Google απαγορεύει το σεξουαλικό περιεχόμενο από τα Blogger sites, αν και στην αρχή η Google επέτρεπε το σεξουαλικό περιεχόμενο στα sites τα οποία φιλοξενούνται στην πλατφόρμα Blogger, στη συνέχεια το 2013 απαγόρευσε στους χρήστες να τοποθετούν διαφημίσεις σε τέτοιου είδους sites.

Η συγκεκριμένη αλλαγή στην πολιτική του Blogger αφορά μονάχα τους διαχειριστές των sites με φωτογραφίες και βίντεο σεξουαλικού περιεχομένου.

Αν κάποιος μετά τις 23 Μαρτίου δεν συμμορφωθεί με τους νέους κανόνες τότε το site θαγίνει αυτόματα ιδιωτικό,και η πρόσβαση τους θα περιορίζεται στον ιδιοκτήτη του site, στους διαχειριστές και σε όσους χρήστες έχουν αποκτήσει πρόσβαση μέσω email, εκτός κι αν το ακατάλληλο περιεχόμενο αφαιρεθεί και το site επανέλθει και πάλι σε δημόσια προβολή.

Η Google αποφάσισε να μην αφαιρέσει περιεχόμενο από τα παλαιά Blogger sites, όμως η στάση της εταιρίας δε θα είναι ίδια για όσα sites δημιουργηθούν μετά τις 23 Μαρτίου και δημοσιεύσουν σεξουαλικό περιεχόμενο, μιας και τότε θα γίνεται αυτόματα διαγραφή των sites αυτών.

Τέλος σύμφωνα με αντιπρόσωπο της Google “η πολιτική μας αναβαθμίστηκε για να εναρμονιστεί με τα υπόλοιπα προϊόντα Google (όπως το YouTube ή το Google+). Θα επιτρέπεται μόνο γυμνό που έχει σχέση με τέχνη, εκπαίδευση, ντοκυμαντέρ ή επιστημονικό περιεχόμενο και θα είναι ωφέλιμο στο κοινό”.

Soustas
billnotis@yahoo.gr

Δημιουργός και Αρχισυντάκτης του Techsmart.gr καθώς επίσης και πολλών επιτυχημένων ιστοσελίδων. Μεγάλος fan της τεχνολογίας και Online Marketing Specialist θα τον βρείτε online όλο το 24ωρο.

No Comments

Post A Comment

%d bloggers like this: