Η HP αξιοποιεί επαγγελματική έγχρωμη ποιότητα εκτύπωσης για μικρές επιχειρήσεις

Η HP αξιοποιεί επαγγελματική έγχρωμη ποιότητα εκτύπωσης για μικρές επιχειρήσεις

Στο HP Amplify Parter Conference 2024, η HP ανακοίνωσε τη νέα σειρά HP Color LaserJet 3000, την τελευταία προσθήκη στο portfolio εκτυπώσεων γραφείου παγκόσμιας κλάσης. Σχεδιασμένη για πελάτες που απαιτούν υψηλές επιδόσεις σε μικρό μέγεθος, η νέα σειρά Color LaserJet 3000 είναι η πιο πρόσφατη που τροφοδοτείται από την ενεργειακά αποδοτική τεχνολογία TerraJet toner, επιτρέποντας χρώματα με ευκρίνεια και γρήγορες ταχύτητες εκτύπωσης για αναπτυσσόμενες επιχειρήσεις.

Οι εκτυπώσεις παραμένουν ζωτικής σημασίας για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις. Με το 80% των μικρομεσαίων επιχειρήσεων να προτιμούν να εργάζονται με ένα συνδυασμό ψηφιακού και έντυπου υλικού, ο αντίκτυπος και η ποιότητα είναι ζωτικής σημασίας.  Το πιο σημαντικό είναι ότι το χρώμα εμπνέει τις ομάδες να δημιουργήσουν, επιτρέπει τη συζήτηση και προσελκύει νέους και υπάρχοντες πελάτες.

«Στην εποχή της υβριδικής εργασίας, καθώς οι επιχειρήσεις επανασχεδιάζουν τους χώρους εργασίας τους, η ζήτηση για λύσεις υψηλής απόδοσης σε μικρά και ευέλικτα γραφεία αυξάνεται», δήλωσε ο Aurelio Maruggi, Division President, Office Print Solutions της HP. «Με τη νέα σειρά Color LaserJet Pro 3000, που διαθέτει την καινοτόμο τεχνολογία TerraJet, παρέχουμε εξαιρετική ποιότητα χρώματος, επαγγελματική ταχύτητα και ενεργειακή απόδοση σε κομψή σχεδίαση. Βελτιστοποιώντας τη διαχειριστική ικανότητα του εκτυπωτή, δίνουμε τη δυνατότητα στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις να εξοικονομήσουν χρήματα, χρόνο και προσπάθεια, εξασφαλίζοντας παράλληλα εκτυπώσεις υψηλής ποιότητας, προστατεύοντας ευαίσθητες πληροφορίες και προσαρμόζοντας τον αβίαστα σε περιβάλλοντα συνεργασίας και ανάπτυξης».

 

 

Η νέα σειρά HP Color LaserJet Pro 3000 παρέχει τα εργαλεία που χρειάζονται οι μικρές επιχειρήσεις, όπως είναι:

  • Η αυξημένη αξιοπιστία με Wi-Fi® ώστε επανασυνδέεται αυτόματα για να παραμείνετε συνδεδεμένοι
  • Η γρηγορότερη εκτύπωση διπλής όψης και πρώτης σελίδας στην κατηγορία της
  • Η κορυφαία ποιότητα και ασφάλεια επαγγελματικού επιπέδου
  • Το μικρότερο αποτύπωμα από κάθε άλλη συσκευή της κατηγορίας της

 

Η τεχνολογία toner επόμενης γενιάς της HP, TerraJet, διαθέτει μια μοναδική φόρμουλα toner που επιτρέπει πιο πλούσια και ζωντανά χρώματα. Η τεχνολογία TerraJet θα προσφέρει στους πελάτες της νέας σειράς Color LaserJet Pro 3000 11% πιο ζωντανά χρώματα και 18% πιο γρήγορες ταχύτητες εκτύπωσης.

Εκτός από τις βελτιώσεις στη σειρά 3000, το TerraJet επιτρέπει επίσης έως και 27% μειωμένη κατανάλωση ενέργειας και έως και 28% μείωση χρήσης πλαστικού στις κασέτες toner, βοηθώντας τους πελάτες να επιτύχουν τους στόχους τους για βιωσιμότητα.

 

Η νέα σειρά HP Color LaserJet Pro 3000 αποτελεί μέρος ενός ευρύτερου portfolio για εκτυπώσεις A3 και A4 που έχει αναβαθμιστεί πλήρως για το υβριδικό περιβάλλον, προσφέροντας συμβατές λύσεις όχι μόνο για μικρές επιχειρήσεις αλλά και για εταιρικούς πελάτες. Η HP αναγνωρίστηκε πρόσφατα για την ηγετική της θέση στον κλάδο, κερδίζοντας την αναγνώριση A4 Line of the Year από την Keypoint Intelligence. Το βραβείο αυτό, που απονέμεται ετησίως, αναγνωρίζει την καλύτερη συνολική γκάμα συσκευών hardware, βάσει αυστηρών εργαστηριακών δοκιμών και διεξοδικής έρευνας αγοράς. Οι συσκευές αξιολογούνται ως προς την αξιοπιστία, την αξία, τη χρηστικότητα, την ποιότητα εικόνας και την ταχύτητα.

 

«Γνωρίζω πόσο σημαντική είναι η συνέπεια των επιδόσεων, το user interface και η ενεργοποίηση λύσεων για την ανάπτυξη ενός μεγάλου εύρους προϊόντων, από επιτραπέζιους εκτυπωτές χαμηλού επιπέδου έως επιδαπέδια προϊόντα πολλαπλών λειτουργιών», δήλωσε ο Maruggi. «Το portfolio μας, βοηθάει τους πελάτες να επιτύχουν τους στόχους τους στον τομέα της εκτύπωσης με τη σειρά hardware μας που ενεργοποιείται από κορυφαίες λύσεις».

Εκτός από τη συνοχή των δυνατοτήτων εκτύπωσης σε όλο το portfolio, νέες και βελτιωμένες λύσεις ανακοινώθηκαν από την HP Workforce Solutions στο Amplify Partner Conference προσθέτοντας περισσότερες καινοτομίες σε όλο το περιβάλλον εκτύπωσης.

 

Soustas
billnotis@yahoo.gr

Δημιουργός και Αρχισυντάκτης του Techsmart.gr καθώς επίσης και πολλών επιτυχημένων ιστοσελίδων. Μεγάλος fan της τεχνολογίας και Online Marketing Specialist θα τον βρείτε online όλο το 24ωρο.

No Comments

Post A Comment