Αυτή είναι η καλύτερη παίκτρια Call Of Duty

Αυτή είναι η καλύτερη παίκτρια Call Of Duty

Η Bonnie Doll από το Μπρισμπέην, αντί να πηγαίνει κάθε πρωί στη δουλειά ανοίγει το Xbox της και αποδύεται σε ένα φονικό ξεφάντωμα παρέα με τους οπαδούς του live stream της.

Η Bonnie έχει καταγωγή από τη Σουηδία, αλλά ζει στη Αυστραλία από το 2007. Το να παίζει Call Of Duty με άλλους συμπαίκτες έχει σημειώσει μεγάλη οικονομική επιτυχία, αφού οι followers πληρώνουν για να μπουν στο live stream και στη συνέχεια δίνουν και συνδρομή. Ετσι της δόθηκε η δυνατότητα να παραιτηθεί από τη δουλειά της στον ξενοδοχειακό κλάδο. Συνολικά έχει πάνω από 52.000 followers σε όλον τον κόσμο.

Όπως λέει η ίδια, πριν από λίγους μήνες συνήψε συνεργασία με το twitch.tv. Μέχρι στιγμής το κανάλι της στο twitch έχει πάνω από 1 εκατ. views, ενώ στο Instagram έχει πάνω από 8.000 followers. Μιλώντας στη Daily Mail, είπε ότι κάποια στιγμή ήταν σε θέση με τα χρήματα που έβγαζε να πληρώνει τους λογαριασμούς της και να της μένουν αρκετά για να ζει άνετα.

Όπως εξηγεί η 28χρονη το γεγονός ότι έχει κάνει συνεργασία με την twitch.tv, σημαίνει ότι παίρνει ένα ποσοστό από τις μηνιαίες συνδρομές, αλλά και τα διαφημιστικά έσοδα. Εσοδα υπάρχουν όμως και από τις δωρεές που κάνουν απευθείας υποστηρικτές του stream.

Η ενασχόλησή της με το gaming άρχισε το 2009 όταν συγκατοικούσε με μια φίλη που είχε X Box και MW2. Από τότε δεν έχει σταματήσει να παίζει. Το λατρεύει, λέει, αλλά το μόνο που τη φοβίζει κάπως είναι τα τρολαρίσματα και κάποιοι φανατικοί θαυμαστές που την έκαναν να αισθάνεται άβολα. “Προσπαθώ να επικεντρώνομαι στο καλό κοινό των stream μου. Αυτοί μου δίνουν κουράγιο και με κάνουν να θέλω να ξυπνήσω το πρωί και να κάνω αυτό που κάνω”.

Μάλιστα, η Bonnie, σαν καλή επαγγελματίας, έχει πάρει τόσο σοβαρά τα νέα της καθήκοντα ώστε ντύνεται και βάφεται κατά τρόπο ώστε να είναι ίδια με την κινηματογραφική Lara Croft. Εξάλλου, της μοιάζει, ούτως ή άλλως, αρκετά.

 

Soustas
billnotis@yahoo.gr

Δημιουργός και Αρχισυντάκτης του Techsmart.gr καθώς επίσης και πολλών επιτυχημένων ιστοσελίδων. Μεγάλος fan της τεχνολογίας και Online Marketing Specialist θα τον βρείτε online όλο το 24ωρο.

No Comments

Post A Comment