Η καλλονή που ντουμπλάρει την μητέρα των δράκων στο Game of Thrones

Η καλλονή που ντουμπλάρει την μητέρα των δράκων στο Game of Thrones

Δανείζει το καλλίγραμμο σώμα της στην Emilia Clarke, ή αλλιώς την Daenerys Targaryen ή ακόμα καλύτερα την Khaleesi του Game of Thrones.


Είναι μόλις 18 ετών και από ότι φαίνεται το μέλλον της είναι λαμπρό αφού πολλοί την θεωρούν πολύ καλύτερη από την πρωταγωνίστρια της σειράς που συγκεντρώνει τις υψηλότερες τηλεθεάσεις που έχουν καταγραφεί μέχρι στιγμής σε τηλεοπτικές σειρές.


Το μοντέλο πρόσφατα ανήρτησε φωτογραφίες από το πλατό του HBO στις οποίες η ομοιότητα της με την ηθοποιό είναι εντυπωσιακή.


H Rosie Mac κατάγεται από την Κορνουάλη, και σε ηλικία 10 ετών μετακόμισε στην Ισπανία, σύμφωνα με το blog της στο Vivaworld.


Σύμφωνα με την Virginia Macari η οποία πρόσφατα προσέλαβε το μοντέλο για να πρωταγωνιστήσει στη νέα καμπάνια μαγιό της Dublin Wives η 18χρονη έχει ότι χρειάζεται για να γίνει διεθνές αστέρι: «Αρχικά επρόκειτο για ένα stand-in του Game Of Thrones για τη μητέρα των δράκων Daenerys Targaryen. Οι παραγωγοί όμως την αγάπησαν τόσο, που έγραψαν ένα μικρό ρόλο και για την ίδια. Oπως θα δείτε και μόνοι σας είναι προορισμένη για να γίνει διεθνές αστέρι» δήλωσε.

 

Soustas
billnotis@yahoo.gr

Δημιουργός και Αρχισυντάκτης του Techsmart.gr καθώς επίσης και πολλών επιτυχημένων ιστοσελίδων. Μεγάλος fan της τεχνολογίας και Online Marketing Specialist θα τον βρείτε online όλο το 24ωρο.

No Comments

Post A Comment

%d bloggers like this: