Η Kodak κυκλοφορεί νέα disposable κάμερα

Η Kodak κυκλοφορεί νέα disposable κάμερα

Η kodak Alaris, είναι κατασκευαστής φωτογραφικού εξοπλισμού και co owner της Kodak που όλοι γνωρίζουμε. Η κάμερες μιας χρήσης έχουν αρχίσει το τελευταίο διάστημα να γίνονται δημοφιλείς και πολλά brands όπως η Fujifilm και Ilford κυκλοφορούν νέες εκδόσεις τους τελευταίους μήνες.

Η Kodak Alaris κατασκευάζει αρκετά μοντέλα που περιλαμβάνει το στανταρ μοντέλο, μια αδιάβροχη, μια outdoor και μια πιο funny έκδοση των καμερών αυτών. Η τελευταία της προσθήκη είναι η 400TX που φέρει το καλύτερο στον κόσμο ασπρόμαυρο φιλμ όπως ισχυρίζεται. Η μηχανή αποτελείται από έναν σταθερό φακό 30mm, φλας αυτόματης φόρτισης και 27 λήψεις από ένα ασπρόμαυρο φιλμ με υψηλό contrast και τον κλασικό κόκο στα 400 ISO. Λειτουργεί με ταχύτητα κλείστρου στα 1/125 και μια μπαταρία ΑΑ είναι αρκετή.

Ακόμα δεν έχει ανακοινωθεί η τιμή της μηχανής που θα διαμορφωθεί ανάλογα την ζήτηση των εμπόρων και θα διαφέρει γεωγραφική περιοχή.

 

Soustas
billnotis@yahoo.gr

Δημιουργός και Αρχισυντάκτης του Techsmart.gr καθώς επίσης και πολλών επιτυχημένων ιστοσελίδων. Μεγάλος fan της τεχνολογίας και Online Marketing Specialist θα τον βρείτε online όλο το 24ωρο.

No Comments

Post A Comment