Η λειτουργία του Huawei Mate S που θα γοητεύσει!

Η λειτουργία του Huawei Mate S που θα γοητεύσει!

Η Huawei με το Mate S παίζει πλέον σε επίπεδο “πρωταθλητισμού”, στοχεύοντας μόνο στην κορυφή της αγοράς. Η συσκευή έκλεψε σχεδόν όλα τα βλέμματα στην IFA 2015 και η αναμενόμενη Force Touch έκδοσή της αποτελεί ένα ξεχωριστό χαρακτηριστικό που συζητήθηκε πολύ. Ωστόσο, δεν είναι μόνο αυτή η λειτουργία που προκαλεί δημοσιεύματα και κερδίζει τους χρήστες.

Ένα ακόμη ξεχωριστό feature είναι η δυνατότητα να καλέσετε τη συσκευή, σε περίπτωση που την έχετε χάσει, και αυτή να σας απαντήσει.

Στο διαφημιστικό σποτάκι της Huawei που θα βρείτε στο τέλος του θέματος, μπορείτε να διαπιστώσετε και πώς ακριβώς θα το κάνετε αυτό (βλέπουμε βέβαια το feature σε ένα Huawei P8). Αρκεί ένα “Hey mate! Where are you?” προς το κινητό για να ανταποκριθεί στο κάλεσμά σας με δόνηση, flash, μουσική, αλλά και ένα… “I’m here”. Αυτή είναι επικοινωνία μεταξύ χρήστη και κινητού…

Για να δούμε, όμως, αν θα υπάρχει αυτή η δυνατότητα και στο Huawei Nexus που θα γνωρίσουμε στις 29 Σεπτεμβρίου.

Soustas
billnotis@yahoo.gr

Δημιουργός και Αρχισυντάκτης του Techsmart.gr καθώς επίσης και πολλών επιτυχημένων ιστοσελίδων. Μεγάλος fan της τεχνολογίας και Online Marketing Specialist θα τον βρείτε online όλο το 24ωρο.

No Comments

Post A Comment