Η LG MAGNIT κερδίζει τις εντυπώσεις ακόμα και στους μεγαλύτερους, δημόσιους χώρους

Η LG MAGNIT κερδίζει τις εντυπώσεις ακόμα και στους μεγαλύτερους, δημόσιους χώρους

– H σειρά LG MAGNIT Micro Led του τμήματος Business Solutions της LG Electronics (LG), που έχει διακριθεί με τα Reddot Design Award 2020 και IDEA Design Award 2020, απεικονίζει το περιεχόμενο με τόσο εντυπωσιακό και καθηλωτικό τρόπο, που κάνει την κάθε εμπειρία θέασης αξέχαστη.

Η παλέτα χρωμάτων της τεχνολογίας Micro LED αναδεικνύει ακόμα και την παραμικρή λεπτομέρεια, ενώ η τεχνολογία Full Black Coating της LG MAGNIT, που βρίσκεται στο μπροστινό μέρος των LED επιφανειών απεικόνισης, έχει σχεδιαστεί για να ενισχύει με ακρίβεια την αντίθεση και τα χρώματα, βοηθώντας παράλληλα στην προστασία των μικροσκοπικών LED pixel από την υγρασία, τη σκόνη και τους εξωτερικούς παράγοντες. Επιπλέον, χάρη στην τεχνολογία Gamut Transfer, η απεικόνιση των χρωμάτων είναι ρεαλιστική, ενώ σε συνεργασία με τον επεξεργαστή Alpha 7, ο οποίος αναλύει ‘έξυπνα’ το περιεχόμενο και την πηγή προσφέρει αυτόματα το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα σε πραγματικό χρόνο.

Εκτός από τον εκλεπτυσμένο και κομψό σχεδιασμό της, η LG MAGNIT, μειώνει τον χρόνο εγκατάστασης και καλωδίωσης χρησιμοποιώντας ελάχιστα καλώδια στο πίσω μέρος της οθόνης για τη σύνδεση των cabinets με το LED system controller και το δίκτυο τροφοδοσίας. Επιπλέον, είναι συμβατή με τη λύση SuperSign CMS της LG, που αποτελεί την “all-in-one” λύση διαχείρισης περιεχομένου για την επεξεργασία, τον προγραμματισμό και τη διανομή περιεχομένου. Οι διαχειριστές μπορούν να χειρίζονται τις επαγγελματικές οθόνες της LG, συμπεριλαμβανομένης της LG MAGNIT, όλες μαζί ταυτόχρονα, για πιο συστηματική και αποτελεσματική διαχείριση.

Τέλος, η συντήρησή της γίνεται εύκολα και γρήγορα με την προαιρετική υπηρεσία ConnectedCare[1], μια υπηρεσία στο Cloud που παρέχεται από την LG. Η διαχείριση εξ αποστάσεως των οθονών στον χώρο εργασίας, η διάγνωση σφαλμάτων και οι υπηρεσίες τηλεχειρισμού, συμβάλλουν στην απρόσκοπτη λειτουργία της επιχείρησης.

Σχετικά με την LG Electronics Business Solutions

Η LG Business Solutions Company είναι o αξιόπιστος συνεργάτης που προσφέρει καινοτόμα προϊόντα και λύσεις για διαφορετικές βιομηχανίες παγκοσμίως. Με ένα χαρτοφυλάκιο μοναδικών λύσεων από κορυφαία προϊόντα ψηφιακής σήμανσης OLED και LED για τους επαγγελματίες έως ηλιακές λύσεις υψηλής απόδοσης και λύσεις θέρμανσης και ψύξης, η LG είναι ένα brand με παγκόσμια αναγνώριση. Οι λύσεις πληροφορικής της LG περιλαμβάνουν οθόνες, lap-top, προβολείς, συσκευές cloud, ιατρικές οθόνες και ρομπότ, όλα σχεδιασμένα για να μεγιστοποιούν την αποδοτικότητα της εργασίας και να επιστρέφουν ισχυρή αξία στους πελάτες. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την ηλεκτρονική διεύθυνση www.lg.com/global/business

 

Σχετικά με την LG Electronics Hellas

Η LG Electronics Ελλάς, ιδρύθηκε ως θυγατρική εταιρεία το 2002, στο πλαίσιο της διεθνούς στρατηγικής για ακόμη πιο γρήγορη και αποτελεσματική ανάπτυξη. Στόχος είναι να συνεισφέρει δυναμικά τόσο στην ελληνική, όσο και στην ευρωπαϊκή αγορά, βασιζόμενη στη μακρόχρονη εμπειρία της εταιρείας, με αρωγούς την τεχνολογική υπεροχή, το πρωτοποριακό design και την έμφαση σε ποιοτικές υπηρεσίες pre- και after-sales. H LG Electronics Ελλάς έχει καθιερωθεί ως πρωτοπόρος σε όλες τις εξελίξεις της ψηφιακής εποχής ενώ έχει εδραιωθεί στην αντίληψη των καταναλωτών και των συνεργατών της. Στη διάρκεια της πορείας της, η εταιρεία έχει παρουσιάσει πολλά νέα προϊόντα, έχει εφαρμόσει νέες τεχνολογίες στην κατασκευή ψηφιακών λύσεων και συνεχίζει να ισχυροποιεί την κυρίαρχη θέση της στην εγχώρια αγορά, με την παρουσίαση καινοτόμων καταναλωτικών λύσεων υψηλού σχεδιασμού για την οικιακή ψυχαγωγία και τις οικιακές συσκευές. Επιπλέον, η LG Electronics Ελλάς προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις σε επαγγελματίες και επιχειρήσεις, καθώς το επαγγελματικό τμήμα LG Business Solutions έχει γνωρίσει ιδιαίτερη ανάπτυξη τα τελευταία χρόνια, ολοκληρώνοντας με επιτυχία συνεργασίες με κορυφαίες ελληνικές επιχειρήσεις, αλλά και διεθνείς και εγχώριες τουριστικές μονάδες, προσφέροντας λύσεις με προηγμένα συστήματα HVAC, οθόνες digital signage, ξενοδοχειακές τηλεοράσεις και προϊόντα φωτισμού LED. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την ηλεκτρονική διεύθυνση www.lg.com/gr, αλλά και το αποκλειστικό www.lg.com/gr/business.

[1] Το ConnectedCare είναι η επωνυμία της υπηρεσίας LG Signage365Care. Η διαθεσιμότητα διαφέρει ανά περιοχή.

Tags:
Soustas
billnotis@yahoo.gr

Δημιουργός και Αρχισυντάκτης του Techsmart.gr καθώς επίσης και πολλών επιτυχημένων ιστοσελίδων. Μεγάλος fan της τεχνολογίας και Online Marketing Specialist θα τον βρείτε online όλο το 24ωρο.

No Comments

Post A Comment