Η LG Nano786 προσφέρει γνήσια χρώματα, Real 4K ανάλυση και απεριόριστο περιεχόμενο

Η LG Nano786 προσφέρει γνήσια χρώματα, Real 4K ανάλυση και απεριόριστο περιεχόμενο

Με τεχνολογία nanoCell που χρησιμοποιεί νανοσωματίδια για να φιλτράρει τα ασαφή χρώματα από τα μήκη κύματος RGB, η LG Nano786 είναι εδώ για να προσφέρει γνήσια χρώματα και ατελείωτες ώρες χαράς και διασκέδασης. Βυθιστείτε στην άνεση του καναπέ σας και απολαύστε αληθινά χρώματα και την Real 4k ανάλυση στην τηλεόρασή σας, είτε παρακολουθείτε ταινία ή παίζετε παιχνίδια.

Με την LG NanoCell786, η προβολή των ταινιών ανάγεται σε μια απίστευτη εμπειρία θέασης, με το FILMMAKER MODE™[1] να κάνει τις ταινίες να φαίνονται όπως τις οραματίστηκε ο σκηνοθέτης, χωρίς καμία προσαρμογή στην υφή ή σε άλλες οπτικές ρυθμίσεις της ταινίας και με εκπληκτικό Pure Color. Επιπλέον, το HDR 10 χαρτογραφεί δυναμικά τις αποχρώσεις καρέ-καρέ ώστε όλοι οι τύποι περιεχομένου να απεικονίζονται με μεγαλύτερη αντίθεση για μια πιο εντυπωσιακή και καθηλωτική εμπειρία θέασης.

Ο επεξεργαστής α5 Gen5 AI 4K αναλύει το αρχικό περιεχόμενο και το βελτιστοποιεί για να παρέχει καλύτερη ποιότητα και ρετουσαρισμένα γνήσια χρώματα, μέσω επεξεργαστικής ισχύος. Ακόμα, διαθέτει AI Brightness Control το οποίο προσαρμόζει αυτόματα τη φωτεινότητα της οθόνης σας ώστε να ταιριάζει με τα επίπεδα φωτισμού περιβάλλοντος, ούτως ώστε εσείς να παρακολουθείτε τα βέλτιστα σε οποιαδήποτε ρύθμιση.

Για εσάς που είστε λάτρεις των παιχνιδιών, η NanoCell786 θα σας ξετρελάνει και θα νιώσετε σαν να βυθίζεστε πραγματικά στον κόσμο του παιχνιδιού. Το παιχνίδι θα είναι γρήγορο και ομαλό και εσείς θα μείνετε συνδεδεμένοι με τον ήρωά σας. Η LG NanoCell υποστηρίζει πλέον το NVIDIA GeForce Now[2], μια πλατφόρμα παιχνιδιών στο Cloud[3] που φέρνει τα πιο πρόσφατα παιχνίδια υπολογιστή απευθείας στην τηλεόρασή σας. Μπορείτε ακόμη και να συνεχίσετε από εκεί που σταματήσατε χάρη στη συνδεσιμότητα με διάφορες συσκευές.

Και επειδή η εμπειρία θέασης είναι συνδυασμός ήχου και εικόνας, η LG NanoCell786, με το AI Sound Pro, χαρίζει καθηλωτικό ήχο, καθώς οι αλγόριθμοι “deep learning AI” μετατρέπουν 2 κανάλια ήχου σε εικονικό ήχο surround 5.1.2, επιτρέποντας την εκτίμηση οποιουδήποτε περιεχομένου με πλούσιο, βελτιωμένο ήχο. Το AI Sound Pro προσαρμόζει επίσης τις ρυθμίσεις ήχου με βάση τον τύπο του περιεχομένου που απολαμβάνετε για μια εξαιρετική οπτικοακουστική εμπειρία χωρίς συμβιβασμούς.

Ακόμα, για εσάς που η εξατομικευμένη προσέγγιση σας αφορά, η τηλεόραση NanoCell μπορεί να προσαρμοστεί στα μέτρα σας, για περισσότερη ευκολία, χάρη στο ThinQ AI[4] που ενεργοποιείται φωνητικά και είναι εντελώς εξατομικευμένο για εσάς. Η LG NanoCell αναβαθμίζει την άνεση σε νέο επίπεδο χάρη στην υποστήριξη Apple AirPlay και Homekit[5]. Τώρα, μπορείτε να παρακολουθήστε εύκολα τις συνδεδεμένες συσκευές και να ελέγξτε τις πληροφορίες σχεδόν αμέσως με τη φωνή σας. Ενώ, με το εξατομικευμένο προφίλ[6] για κάθε μέλος της οικογένειας, μπορείτε να βρίσκετε γρήγορα το περιεχόμενο που θέλετε και να επιλέγετε εύκολα εφαρμογές που χρησιμοποιούνται συχνά.

Τέλος, η LG θέλοντας πάντα να δημιουργεί τις προδιαγραφές για μια καλύτερη ζωή, με περισσότερο πράσινο, επανασχεδίασε τη συσκευασία της LG NanoCell, χρησιμοποιώντας μονόχρωμη εκτύπωση και ανακυκλώσιμο κουτί[7] για να είναι φιλικό προς το περιβάλλον.

Η LG NanoCell786 διατίθεται σε δυο μεγέθη, 43 & 55 ιντσών.

[1] Η υποστηριζόμενη υπηρεσία μπορεί να διαφέρει ανά χώρα

[2] Οι υποστηριζόμενες συνεργασίες ενδέχεται να διαφέρουν ανά χώρα. [2]  Το GeForce Now είναι εμπορικό σήμα της NVIDIA Corporation

[3] Επισκεφτείτε τη σελίδα https://www.lg.com/gr/support/solutions?superCategoryId=CT20134004&categoryId=CT20134005για να δείτε τα συμβατά μοντέλα καθώς και Βοήθεια και Επίλυση Προβλημάτων

[4] Η διαθεσιμότητα της υπηρεσίας ενδέχεται να διαφέρει ανά περιοχή ή χώρα. Για τις υπηρεσίες OTT απαιτούνται χωριστές συνδρομές.

[5] Η ονομασία Apple, το λογότυπο Apple και οι ονομασίες Apple TV και HomeKit είναι εμπορικά σήματα της Apple Inc, κατατεθέντα στις ΗΠΑ και σε άλλες χώρες. Τα υποστηριζόμενα μενού και εφαρμογές ενδέχεται να διαφέρουν ανά χώρα. Τα μενού που προβάλλονται ενδέχεται να διαφέρουν μετά την ημερομηνία κυκλοφορίας. Η υποστήριξη για AirPlay 2 και HomeKit ενδέχεται να διαφέρει ανά περιοχή.

[6]Ενδέχεται να εμφανίζεται μειωμένο ή περιορισμένο περιεχόμενο ανάλογα με την περιοχή και τη συνδεσιμότητα δικτύου. Μπορεί να δημιουργηθεί απεριόριστος αριθμός προφίλ, ωστόσο, η αρχική οθόνη θα εμφανίζει μόνο έως και 10 προφίλ.

[7]Το περιεχόμενο του κουτιού ενδέχεται να διαφέρει ανάλογα με το μοντέλο ή τη χώρα.

Tags:
,
Soustas
billnotis@yahoo.gr

Δημιουργός και Αρχισυντάκτης του Techsmart.gr καθώς επίσης και πολλών επιτυχημένων ιστοσελίδων. Μεγάλος fan της τεχνολογίας και Online Marketing Specialist θα τον βρείτε online όλο το 24ωρο.

No Comments

Post A Comment