Η νέα UltraFine™ Ergo οθόνη της LG μπορεί να προσαρμοστεί απόλυτα στις ανάγκες σας

Η νέα UltraFine™ Ergo οθόνη της LG μπορεί να προσαρμοστεί απόλυτα στις ανάγκες σας

Το επαγγελματικό τμήμα Business Solutions της LG Electronics (LG) παρουσιάζει το νέο UltraFine™ Ergo monitor 32QP880N-B, που έχει σχεδιαστεί ειδικά για να ικανοποιήσει τις ανάγκες του σύγχρονου επαγγελματία και να  απογειώσει την παραγωγικότητα του.

H οθόνη 32QP880N-B διαθέτει εργονομική βάση[1], που σας επιτρέπει να ρυθμίσετε την θέση της οθόνης ώστε να ταιριάζει με την πιο άνετη στάση για εσάς. Μπορείτε να την ρυθμίσετε καθ’ ύψος σε εύρος 13 εκατοστών, ενώ μπορείτε να ρυθμίσετε την κλίση από -25 έως +25 μοίρες, να την γυρίσετε κάθετα ή οριζόντια, να την περιστρέψετε στον κατακόρυφο άξονα μέχρι 280 μοίρες, ενώ η βάση της σταθεροποιείται με σφιγκτήρα τύπου C στο γραφείο σας ώστε να έχετε όλο τον χώρο διαθέσιμο. Aκόμη, χάρη στο σύστημα διαχείρισης καλωδίων μπορείτε να οργανώσετε καλύτερα τον χώρο σας, δημιουργώντας ένα πιο χρηστικό περιβάλλον εργασίας.

Το νέο μοντέλο UltraFine™ Ergo 32 ιντσών της LG διαθέτει ανάλυση QHD (2560 x 1440), IPS, υποστήριξη HDR10 και ρυθμό ανανέωσης 75Hz. Επιπλέον, με γκάμα χρωμάτων που αγγίζει το 99% sRGB και γωνία θέασης 178 μοίρες, η εργασία σας θα γίνει πιο ξεκούραστη και πιο αποδοτική. Tέλος, η εγκατάσταση του είναι πανεύκολη[2], ενώ με 2 x HDMI, 1 x Display Port και 1 x USB-C, έχετε άπλετες επιλογές σύνδεσης με τους υπολογιστές και laptops σας.

Η οθόνη 32QP880N-B της LG απευθύνεται πρωτίστως σε επαγγελματίες, ωστόσο διαθέτει και κάποια ισχυρά gaming χαρακτηριστικά όπως η τεχνολογία AMD FreeSync™, με την οποία οι χρήστες μπορούν να απολαμβάνουν απρόσκοπτη, ομαλή κίνηση σε εφαρμογές και παιχνίδια. Η τεχνολογία AMD FreeSync™ ουσιαστικά εξαλείφει τις αλλοιώσεις και το τρέμουλο της οθόνης. Επίσης, με χρόνο απόκρισης 5ms (GtG), γρήγορες σκηνές δράσης αλλά και παιχνίδια αναπαράγονται με ομαλότητα και με λεπτομέρειες που παραμένουν αναλλοίωτες.

Το νέο monitor θα διατεθεί στην ελληνική αγορά σύντομα. Όλα τα monitors της LG, υποστηρίζονται με 3 χρόνια συνολική εγγύηση και εγγύηση 0 pixel. Περισσότερες πληροφορίες για τα LG Ergo Monitors μπορείτε να βρείτε εδώ.

[1] Ergo Stand: Επέκταση / Ανάσυρση 210mm, Περιστροφή ±335°, Άξονας περιστροφής 90° (One Side), Ρύθμιση ύψους 130mm, Ρύθμιση κλίσης ±25°.

[2] Για λεπτομερείς οδηγίες εγκατάστασης, ανατρέξτε στο εγχειρίδιο προϊόντος στη σελίδα υποστήριξης LG.com.

Soustas
billnotis@yahoo.gr

Δημιουργός και Αρχισυντάκτης του Techsmart.gr καθώς επίσης και πολλών επιτυχημένων ιστοσελίδων. Μεγάλος fan της τεχνολογίας και Online Marketing Specialist θα τον βρείτε online όλο το 24ωρο.

No Comments

Post A Comment