Η Renata Glasc έρχεται στο League of Legends – Έρχονται τα πάνω-κάτω στο TFT

Η Renata Glasc έρχεται στο League of Legends – Έρχονται τα πάνω-κάτω στο TFT

Το League of Legends υποδέχεται τον 159ο του champion και το TFT περνά στην εποχή του Neon Nights

 

Στις 16 Φεβρουαρίου κυκλοφορεί το patch 12.4 και θα φέρει μεγάλες αλλαγές τόσο στο League of Legends όσο και στο Teamfight Tactics. Με τις αλλαγές να φτάνουν σήμερα (1η Φεβρουαρίου) στους test servers σας δίνουμε μια πρώτη γεύση από όσα θα δείτε στα παιχνίδια σε δύο εβδομάδες από τώρα.

  

LEAGUE OF LEGENDS: H Renata Glasc αποκαλύπτεται λίγο πριν την άφιξη της στο Summoners Rift με το patch 12.4

 

“Η πρόοδος έρχεται με ένα κόστος που κάποιοι δεν σκοπεύουν να πληρώσουν”.

Η Renata Glasc, η Chem Baroness, είναι ο 159ος champion του League of Legends και θα έρθει στο Summoner’s Rift με το Patch 12.4! Η Renata Glasc είναι ένα Support και γόνος μιας οικογένειας μερικών εφευρετικών και ανιδιοτελών αλχημιστών του Ζάουν. Χάρη στην προνοητικότητα και την επιχειρηματική της δεινότητα, έχει εξελιχθεί σε μια από τις πιο σημαντικές φιγούρες της περιοχής. Φιλόδοξη και με μια εξελιγμένη τεχνολογικά κληρονομιά, σκοπεύει να ξεπεράσει τα σύνορα του Ζάουν.

Renata Glasc Abilities Rundown

 

 Passive – Leverage

Οι βασικές επιθέσεις της Reneta Glsc μαρκάρουν τους εχθρούς της και προκαλούν επιπλέον ζημιά. Η ζημιά από τις ικανότητες της Reneta απορροφά το mark και έτσι προκαλούν περισσότερη ζημιά.

 

 QHandshake

Η Renata Glasc στέλνει μια ρουκέτα από το βιονικό της χέρι που κάνει root στον πρώτο αντίπαλο που θα πετύχει. Μπορεί να ενεργοποιήσει ξανά την ικανότητα της για να πετάξει τον εχθρό προς συγκεκριμένη κατεύθυνση, προκαλώντας ζημιά στους αντιπάλους που θα πετύχει και κάνοντας stun αν ο εχθρός που εκτοξεύτηκε ήταν champion.

 

 W Bailout

Η Renata Glasc δίνει στον εαυτό της και έναν σύμμαχο αυξημένη Attack Speed και Move Speed προς τους αντιπάλους. Αν ο σύμμαχος πετύχει ένα takedown σε αντίπαλο champion, η διάρκεια του buff κάνει reset. Αν ο σύμμαχος πεθάνει ενώ το Bailout είναι ακόμα ενεργό, η ζωή του αναπληρώνεται πλήρως αλλά καίγεται μέχρι θανάτου για 3 δευτερόλεπτα. Ο σύμμαχος μπορεί να σταματήσει το burn αν προλάβει να πάρει ένα takedown πριν πεθάνει.

 ELoyalty Program

Η Renata Glasc εκτοξεύει χημικοτεχνικές ρουκέτες που δίνουν shield στους συμμάχους και προκαλούν ζημιά και slow στους αντιπάλους που βρίσκονται εκεί. Οι ρουκέτες προκαλούν τα ίδια effects γύρω της όταν χρησιμοποιεί την ικανότητα αλλά και μια έκρηξη στο max range.

 

 RHostile Takeover

H Renata Glasc απελευθερώνει ένα τοξικό σύννεφο που κάνει τους αντιπάλους να γίνουν Berserk, αυξάνοντας το Attack Speed τους και αναγκάζοντας τους να κάνουν βασικές επιθέσεις σε οτιδήποτε κοντά τους. Οι αντίπαλοι που έχουν γίνει Berserk έχουν ως πρώτο στόχο τους δικούς τους συμμάχους, μετά τις ουδέτερες μονάδες, μετά την ομάδα της Renata και τέλος την ίδια τη Renata.

 

 

 

“Συνεργάσου μαζί μου ή στάσου απέναντι μου – δεν έχει σημασία. Όλοι έρχονται με το μέρος μου στο τέλος.”

Admiral Glasc

 

 

 

TEAMFIGHT TACTICS: To TFT Gizmos & Gadgets MidSet, Neon Nights, έφτασε στο PBE και κυκλοφορεί στις 16 Φεβρουαρίου

Το midset update φέρνει τις περισσότερες αλλαγές σε roster του TFT μέχρι σήμερα.

 

Το TFT Gizmos & Gadgets Neon Nights mid-set update θα περιλαμβάνει πάνω από 20 νέα units, τρία νέα champion traits και 80 νέα augments. Θα περιλαμβάνει επίσης ένα νέο pass, Little Legends, arenas και τη Project Abyssia μια mythic Little Legend. Πέρα από όλα αυτά θα κάνει την εμφάνιση του και ο Silco από το Arcane που θα ρίξει το ασταθές παρασκεύασμα του στο παιχνίδι. Το Mid-set θα βρίσκεται στους PBE test servers από την 1η Φεβρουαρίου και στους live servers στις 16 Φεβρουαρίου με το patch 12.4.

Μπορείτε να μάθετε περισσότερα για τα νέα champions, traits & augments εδώ (ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΛΙΝΚ). Μπορεί να τσεκάρετε επίσης και αυτό το άρθρο(ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΛΙΝΚ) για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα νέα cosmetics.

 

Ανανεωμένα και Βελτιωμένα: Νέα Traits

 

Hextech

 

Καλωσήρθατε στο Hextech όνειρο μας όπου κάθε λίγα δευτερόλεπτα τo Hexcore παράγει έναν παλμό Hextech energy, που δίνει στις συμμαχικές μονάδες μια ασπίδα για λίγα δευτερόλεπτα. Καθώς τα Hextech units κουβαλούν αυτή την ασπίδα, οι επιθέσεις τους αποκτούν magic damage ανά χτύπημα.

 

Debonair

 

Ένα trait που ενώνει όλους εκείνους από το Convergence που τους αρέσουν τα πάρτι.  Οι παρευρισκόμενοι στο σουαρέ γνωρίζουν πως μόνο λίγοι μπορούν να είναι η ψυχή του πάρτι: οι VIP.

 

Striker

 

Απλό αλλά σε χτυπά! Οι Strikers λαμβάνουν επιπλέον attack damage ώστε να χτυπούν σκληρότερα, σκληρότερα και σκληρότερα – μετατρέποντας τα Striker Emblems σε Best Friend Swords.

 

Socialite

 

Με δύο νέους Socialites, το spotlight θα λάμψει ακόμα πιο λαμπρά! Οι Socialites θα συνεχίσουν να δίνουν επιπλέον ζημιά στο (1), επιπλέον mana regeneration στο (2) και omnivamp στο (3), όμως στο (5) το Socialite θα δίνει όλα αυτά τα μπόνους διπλά.

 

Η Senna είναι ο νέος Socialite που μετατρέπει τον πόνο σε κέρδος. Η Senna εκτοξεύει Piercing Darkness το οποίο προκαλεί ζημιά σε όλους τους αντιπάλους που βρίσκονται στην κατεύθυνση του στόχου της. Για κάθε αντίπαλη μονάδα που χτυπήθηκε κάνει heal τον χαμηλότερο σε ζωή σύμμαχο για ένα μέρος της αρχικής ζημιάς μαζί με ένα σταθερό amount.

 

Rival

 

Πλέον δεν είναι Sisters, οι Jinx και η Vi τραβήχτηκαν μέσα στο Convergence – σε μια εντελώς νέα εποχή στην καριέρα τους – ως Champions του Πιλτόβερ και του Ζάουν. Για τη Vi αυτό σημαίνει πως θα έχει μια νέα ικανότητα ώστε να δείξει την γοητευτική προσωπικότητα και τα γάντια της.

 

Η Jinx διατηρεί την άξια cliffhanger ικανότητα της, το Super Mega Death Rocket, αλλά με το ανανεωμένο της trait, Rival, θα πρέπει να επιλέξετε ανάμεσα στη Jinx ή τη Vi, καθώς οι δύο αδερφές δεν μπορούν πλέον να συνεργαστούν.

 

Augments, Augmented

 

Το μεγαλύτερο mid-set roster swap μέχρι σήμερα, το Neon Nights, φέρνει πάνω από 80 νέα Hextech Augments, το αντικείμενο Edge of Night και μερικά ακόμα νέα και διασκεδαστικά gadgets.

 

Το Neon Nights ακολουθεί τη συνταγή του gadgets and gizmos. Τα Augments επιτρέπουν στους παίκτες να προσθέσουν ποικιλία και πληθώρα στρατηγικών αποφάσεων σε κάθε παιχνίδι.

 

Νέο Αντικείμενο: Edge of Night

 

Με την άφιξη του mid-set την θέση του Guardian Angel θα πάρει το Edge of Night, ένα ολοκαίνουργιο anti-burst item.

 

Με το Edge of Night, οι παίκτες διατηρούν μια ισχυρή επίθεση όμως αποκτούν ένα ξεκάθαρο οπτικό πλεονέκτημα με τη μορφή ενός stealth buff που απομακρύνει τα debuffs και στη συνέχεια προσφέρει επιπλέον attack speed.

 

Kαντε Scouting και δείτε το μέλλον και το παρελθόν σας

 

Τελευταίες και σημαντικότερες, είναι δύο αλλαγές στην εμπειρία παιχνιδιού που έρχονται μαζί με το mid-set. Πρώτα το Scouting Opponent Hint System!

 

Υπάρχουν πολλά που μπορείτε να κάνετε στο TFT και το να παρακολουθείτε τι κάνουν οι αντίπαλοι που παίξατε πρόσφατα για να ξέρετε ποιον αντιμετωπίζετε μετά είναι ένα από αυτά.

 

Με την άφιξη του Neon Nights και τα Augments όπως το Future Spirit που σας βοηθά να παρακολουθείτε τους αντιπάλους σας, τραβήξαμε την… σκανδάλη. Εργαζόμαστε πάνω σε ένα matchup tracker που θα σας βοηθήσει να έχετε μια εικόνα για τον επόμενο σας αντίπαλο. Και καθώς θεωρούμε πως όλα αυτά είναι μια απαραίτητη βελτίωση στο UI μας, θέλουμε να σιγουρευτούμε πως θα γίνει σωστά – οπότε να περιμένετε την κυκλοφορία του λίγο αργότερα από εκείνη του mid-set.

 

Επίσης θα ανανεώσουμε το match history στο τέλος του παιχνιδιού ώστε να φαίνεται τι Augments χρησιμοποίησαν οι παίκτες και να επιτρέψουμε σε περισσότερες μονάδες να εμφανίζονται – στις περιπτώσεις που οι παίκτες είχαν δύο Tactician Crowns από τα λάφυρα του Mercenary. Οι παίκτες θα μπορούν να κοιτάξουν το match history και να εξετάσουν τις επιλογές τους.

 

PROJECT Abyssia: Νέο Mythic!

 

Έχουμε ένα νέο Mythic Little Legend που θα κλέψει τηνμ παράσταση κατά τη διάρκεια του Neon Nights. H PROJECT Abyssia είναι εδώ για να επιδείξει τα νέα της τεχνολογικά επιτεύγματα και ίσως και να “δανειστεί” κάποια.

 

Little Legends Glowed Up για το Glow-down

 

Οι Little Legends του Neon Nights προαναγγέλλουν ένα λαμπρό μέλλον στο φευγαλέο φως του σήμερα.

 

Gizmos & Gadgets Pass II

 

Το Gizmos & Gadgets Pass II είναι το εισιτήριο σας για να εξερευνήσετε όλα τα νέα πράγματα που έχει να προσφέρει το Neon Nights. Όπως κάθε άλλο pass, οι παίκτες θα παίξουν παιχνίδια και θα ολοκληρώνουν αποστολές για να προχωρήσουν την πρόοδο του πάσου και να λάβουν δωρεάν έπαθλα όπως emotes καi Little Legend eggs.

 

Flex Check στη Hextech Battle Arena 

 

Εκτός από τις Pass+ arenas, το Neon Nights θα ταξιδέψει τους παίκτες σε ένα μέρος όπου ο Choncc και ο Pengu πρόκειται να ρίξουν τα battle bots τους στη μάχη. Η Hextech Battle Arena είναι μια φουτουριστική αρένα esports στην οποία υπάρχουν 97 μοναδικές φωνητικές ατάκες για να περιγράψουν τις κινήσεις σας.

Soustas
billnotis@yahoo.gr

Δημιουργός και Αρχισυντάκτης του Techsmart.gr καθώς επίσης και πολλών επιτυχημένων ιστοσελίδων. Μεγάλος fan της τεχνολογίας και Online Marketing Specialist θα τον βρείτε online όλο το 24ωρο.

No Comments

Post A Comment