Η Revolut λανσάρει eSIM για τους πελάτες στην Ελλάδα, προσφέροντας roaming χωρίς απρόσμενες χρεώσεις

Η Revolut λανσάρει eSIM για τους πελάτες στην Ελλάδα, προσφέροντας roaming χωρίς απρόσμενες χρεώσεις

Η Revolut, η ψηφιακή τράπεζα με πάνω από 40 εκατομμύρια πελάτες παγκοσμίως και ένα εκατομμύριο στην Ελλάδα, γίνεται μία από τις πρώτες ψηφιακές τράπεζες στον ΕΟΧ που προσφέρει eSIM και προγράμματα παγκόσμιων δεδομένων στους πελάτες της. Η eSIM της Revolut επιτρέπει στους πελάτες να αποκτήσουν δεδομένα κινητής στο εξωτερικό και να παραμένουν online χωρίς απρόσμενες χρεώσεις περιαγωγής και διακοπές.

Όλοι οι Έλληνες πελάτες που διαθέτουν συμβατές συσκευές αποκτούν πρόσβαση στην eSIM, ανεξάρτητα από το πρόγραμμα στο οποίο βρίσκονται. Αφού την εγκαταστήσουν, οι πελάτες θα μπορούν να προσθέσουν δεδομένα όπου και αν βρίσκονται, χωρίς να χρειάζονται φυσική SIM. Η ενεργοποίηση της eSIM επιτρέπει στους πελάτες να χρησιμοποιούν την εφαρμογή της Revolut χωρίς να χρησιμοποιούν τα δεδομένα κινητής του παρόχου τους. Εάν ένας πελάτης της Revolut ταξιδέψει σε μια χώρα όπου δεν διαθέτει πρόσβαση σε δεδομένα, θα εξακολουθεί να έχει πρόσβαση στην εφαρμογή της Revolut και να χρησιμοποιεί όλα τα προϊόντα και τις λειτουργίες, συμπεριλαμβανομένης της ανανέωσης δεδομένων.

Έχοντας την eSIM μέσω της εφαρμογής Revolut, οι πελάτες του Ultra θα αποκτήσουν πρόσβαση σε ένα νέο προνόμιο στο πλαίσιο του προγράμματος, 3GB δεδομένα κινητής για χρήση ανά τον κόσμο, με μηνιαία ανανέωση. Οι Έλληνες πελάτες που θα εγκαταστήσουν τη νέα eSIM μέχρι 1 Μαΐου 2024 θα έχουν επίσης τη δυνατότητα να επωφεληθούν της προσφοράς γνωριμίας και να λάβουν δωρεάν 100MB για παγκόσμια χρήση  (ισχύουν όροι και προϋποθέσεις LINK).

Το κόστος χρήσης δεδομένων στο εξωτερικό έχει αυξηθεί τα τελευταία χρόνια. Τα περισσότερα δίκτυα κινητής τηλεφωνίας της ΕΕ δεν επιτρέπουν πλέον στους χρήστες τους να καταναλώνουν δεδομένα με χρέωση εσωτερικού στο Ηνωμένο Βασίλειο, ενώ οι χρεώσεις δεδομένων στον υπόλοιπο κόσμο βρίσκονται σχεδόν πάντα εκτός των τυπικών παροχών.

Ο Elyas Sadou, eSIM Product Owner στη Revolut, δήλωσε: «Στη Revolut, αξιοποιούμε την τεχνολογία για να απλοποιήσουμε τη ζωή των πελατών μας. Αυτό ακριβώς επιτυγχάνουμε με την eSIM. Προσφέρει απρόσκοπτη πρόσβαση σε δεδομένα κινητής τηλεφωνίας, σε προσιτές τιμές και χωρίς την ανάγκη αγοράς και ρύθμισης φυσικής την ταλαιπωρία των υψηλών τιμών ή την ανάγκη αγοράς και οργάνωσης μιας φυσικής κάρτας SIM.

Είτε βρίσκεστε στις ΗΠΑ, την Αυστραλία ή την Αίγυπτο, μπορείτε να εξασφαλίσετε εύκολα ένα πρόγραμμα δεδομένων με λίγα μόνο πατήματα στο κινητό σας. Έτσι, θα έχετε τη δυνατότητα να μοιραστείτε τις φωτογραφίες από το ταξίδι σας άμεσα με την οικογένεια και φίλους. Σίγουρα αλλάζει τα δεδομένα για όσους λατρεύουν να ταξιδεύουν.»

Ο Hakan Koç, ιδρυτής και CEO της 1GLOBAL δήλωσε: «Με τη μεταξύ μας συνεργασία, η Revolut μπορεί να αξιοποιήσει το παγκόσμιο δίκτυο δεδομένων της 1GLOBAL, καθώς και την κορυφαία πλατφόρμα eSIM της αγοράς, να ενισχύσει τη δική της παγκόσμια τεχνολογική υποδομή. Η 1GLOBAL παρέχει γρήγορη και ασφαλή συνδεσιμότητα δικτύου κινητής τηλεφωνίας σε περισσότερες από 160 χώρες παγκοσμίως. Η τεχνολογία eSIM που έχουμε αναπτύξει ενσωματώνεται άψογα στην εφαρμογή της Revolut και μπορεί να εγκατασταθεί σε οποιαδήποτε κινητή συσκευή που είναι συμβατή με eSIM, σε λιγότερο από ένα λεπτό.»

Η κυκλοφορία της eSIM εξασφαλίζει ότι όλες οι ταξιδιωτικές ανάγκες των πελατών υποστηρίζονται από τη Revolut, από την αρχή του ταξιδιού μέχρι το τέλος. Από κρατήσεις διαμονής μέσω του Stays, μέχρι την πρόσβαση σε πάνω από 1.000 lounges αεροδρομίων, αλλά και την παροχή επείγουσας ιατρικής και οδοντιατρικής κάλυψης για τους πελάτες των προγραμμάτων Premium, Metal και Ultra (ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις Ασφάλισης, οι όροι του προγράμματος επί πληρωμή καθώς και τέλη συνδρομής). Οι πελάτες μπορούν επίσης να εκμεταλλευτούν τις Δραστηριότητες για να κλείσουν ξεναγήσεις και επισκέψεις σε αξιοθέατα, καθώς και να μετατρέπουν συνάλλαγμα με ανταγωνιστικές ισοτιμίες σε πάνω από 30 νομίσματα. Πλέον με την eSIM,  δεν χρειάζεται να ανησυχούν για υπέρογκες χρεώσεις περιαγωγής.

Tags:
Soustas
billnotis@yahoo.gr

Δημιουργός και Αρχισυντάκτης του Techsmart.gr καθώς επίσης και πολλών επιτυχημένων ιστοσελίδων. Μεγάλος fan της τεχνολογίας και Online Marketing Specialist θα τον βρείτε online όλο το 24ωρο.

No Comments

Post A Comment