Η Riot Games θα καθυστερήσει το patch του ‘League of Legends’ μετά από παραβίαση ασφάλειας

league-of-legends-season-23

Η Riot Games θα καθυστερήσει το patch του ‘League of Legends’ μετά από παραβίαση ασφάλειας

Η Riot Games, το στούντιο πίσω από το League of Legends και το Valorant, αναφέρει ότι μια πρόσφατη παραβίαση της ασφάλειας μπορεί να επηρεάσει το βραχυπρόθεσμο πρόγραμμα κυκλοφορίας περιεχομένου. Σε ένα tweet που εντοπίστηκε από το BleepingComputer, η Riot αποκάλυψε την Παρασκευή ότι τα συστήματα ανάπτυξής της παραβιάστηκαν σε μια επίθεση κοινωνικής μηχανικής που συνέβη νωρίτερα μέσα στην εβδομάδα.

“Δεν έχουμε όλες τις απαντήσεις αυτή τη στιγμή, αλλά θέλαμε να επικοινωνήσουμε νωρίς και να σας ενημερώσουμε ότι δεν υπάρχει καμία ένδειξη ότι αποκτήθηκαν δεδομένα παικτών ή προσωπικές πληροφορίες”, δήλωσε η Riot. “Δυστυχώς, αυτό επηρέασε προσωρινά την ικανότητά μας να κυκλοφορούμε περιεχόμενο. Ενώ οι ομάδες μας εργάζονται σκληρά για τη διόρθωση, αναμένουμε ότι αυτό θα επηρεάσει την επερχόμενη συχνότητα των διορθώσεων σε πολλά παιχνίδια”.

Το στούντιο υποσχέθηκε να μοιραστεί περισσότερες πληροφορίες μόλις αυτές γίνουν διαθέσιμες. Την Παρασκευή, η ομάδα ανάπτυξης του League of Legends δήλωσε ότι το περιστατικό θα μπορούσε να επηρεάσει την ικανότητά της να κυκλοφορήσει την επερχόμενη ενημερωμένη έκδοση 13.2 του MOBA. Πριν από αυτή την εβδομάδα, η Riot είχε προγραμματίσει να κυκλοφορήσει το patch στις 25 Ιανουαρίου. Τώρα, ορισμένες πτυχές της έκδοσης, συμπεριλαμβανομένης μιας πολυαναμενόμενης ενημέρωσης τέχνης και βιωσιμότητας για τον Ahri, έναν από τους πιο δημοφιλείς πρωταθλητές του παιχνιδιού, θα μπορούσαν να καθυστερήσουν μέχρι την άφιξη του patch 13.3 τον Φεβρουάριο. “Η ομάδα του πρωταθλήματος εργάζεται για να τεντώσει τα όρια του τι μπορούμε να κάνουμε hotfix προκειμένου να παραδώσουμε την πλειοψηφία των προγραμματισμένων και δοκιμασμένων αλλαγών ισορροπίας εγκαίρως ακόμα”, ανέφερε ο επίσημος λογαριασμός του LoL στο Twitter.

“Τίποτα από αυτά που θα ήταν στο 13.2 δεν θα ακυρωθεί, ίσως απλώς χρειαστεί να μεταφέρουμε πράγματα που δεν μπορούν να γίνουν hotfix (π.χ. αλλαγές στην τέχνη) σε μεταγενέστερη ημερομηνία αντ’ αυτού”, πρόσθεσε ο Andrei van Roon, επικεφαλής του League Studio της Riot. Η Riot δεν απάντησε άμεσα στο αίτημα του Engadget για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το περιστατικό. Θα ενημερώσουμε αυτό το άρθρο όταν λάβουμε απάντηση από το στούντιο.

Soustas
billnotis@yahoo.gr

Δημιουργός και Αρχισυντάκτης του Techsmart.gr καθώς επίσης και πολλών επιτυχημένων ιστοσελίδων. Μεγάλος fan της τεχνολογίας και Online Marketing Specialist θα τον βρείτε online όλο το 24ωρο.

No Comments

Post A Comment