Η Samsung ανακοινώνει την παγκόσμια και ευρωπαϊκή συνεργασία του Aquaman and the Lost Kingdom με το SmartThings

Η Samsung ανακοινώνει την παγκόσμια και ευρωπαϊκή συνεργασία του Aquaman and the Lost Kingdom με το SmartThings

–  Η Samsung Electronics Hellas υποστήριξε ως Χρυσός Χορηγός το Digital Economy Forum του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Πληροφορικής & Επικοινωνιών Ελλάδας (ΣΕΠΕ), που διοργανώθηκε στις 18 Δεκεμβρίου 2023.

 

Με κεντρικό μήνυμα «Shaping Greece’s Digital Future», το φετινό συνέδριο του ΣΕΠΕ φιλοξένησε διακεκριμένους ομιλητές από την Ελλάδα και το εξωτερικό, από πληθώρα κλάδων δραστηριότητας. Στο επίκεντρο των ομιλιών τέθηκαν οι ταχύτατες τεχνολογικές εξελίξεις της εποχής, οι κυριότερες προκλήσεις τους, καθώς και οι τρόποι με τους οποίους η χώρα μπορεί να τις εκμεταλλευτεί, ώστε να γίνει ένας διεθνής κόμβος καινοτομίας σε θέματα ψηφιακής τεχνολογίας.

 

Ο Άρης Παρασκευόπουλος, Επικεφαλής του τμήματος Mobile Experience της Samsung Electronics σε Ελλάδα και Κύπρο, παρευρέθηκε στο Digital Economy Forum 2023, ως μέλος του πάνελ «Κυβερνοασφάλεια – Προστατεύοντας τα δεδομένα και τις υποδομές σας». Κατά τη διάρκεια της συζήτησης επισήμανε τη σημασία της ασφάλειας των δεδομένων στη σύγχρονη εποχή και ανέπτυξε τον τρόπο με τον οποίο η Samsung  – μέσω της λύσης Knox – μπορεί να προσφέρει τα κατάλληλα τεχνολογικά εργαλεία, ώστε οι χρήστες να παραμένουν ασφαλείς σε κάθε επίπεδο της ψηφιακής εμπειρίας τους.

 

H Samsung Electronics Hellas, στηρίζει το συνέδριο του ΣΕΠΕ για την ψηφιακή οικονομία, αποδεικνύοντας τη διαρκή δέσμευση της εταιρείας να συμβάλλει σε κάθε εγχώρια προσπάθεια για την ασφαλή επίτευξη του ψηφιακού μετασχηματισμού της χώρας.

Tags:
Soustas
billnotis@yahoo.gr

Δημιουργός και Αρχισυντάκτης του Techsmart.gr καθώς επίσης και πολλών επιτυχημένων ιστοσελίδων. Μεγάλος fan της τεχνολογίας και Online Marketing Specialist θα τον βρείτε online όλο το 24ωρο.

No Comments

Post A Comment