Η TeamViewer ανακοινώνει την ενσωμάτωσή της στο Slack

Η TeamViewer ανακοινώνει την ενσωμάτωσή της στο Slack

Η TeamViewer, o παγκόσμιος πάροχος λύσεων απομακρυσμένης συνδεσιμότητας και ψηφιοποίησης στο χώρο εργασίας, ανακοίνωσε μια νέα ενσωμάτωση στο Slack, την κορυφαία πλατφόρμα συνεργασίας για την εργασία. Επιτρέπει στους χρήστες να ξεκινούν απομακρυσμένη πρόσβαση με TeamViewer και συνεδρίες υποστήριξης AR μέσα από το περιβάλλον του Slack.

«Η απομακρυσμένη εργασία έχει επηρεάσει τις προϋποθέσεις για συνεργασία και υποστήριξη», λέει ο Alfredo Patron, Executive Vice President Business Development της TeamViewer. «Το Slack έχει θέσει ένα νέο πρότυπο στην ευέλικτη ομαδική συνεργασία μέσα στα τελευταία χρόνια και χρησιμοποιείται από μεγάλες εταιρείες καθώς και κοινότητες. Η ενσωμάτωση απομακρυσμένης πρόσβασης και υποστήριξης AR της TeamViewer θα δώσει στους πελάτες μας ακόμη περισσότερες επιλογές αλληλεπίδρασης και θα αυξήσει την παραγωγικότητα ανεξάρτητα από την τοποθεσία ή τη συσκευή».

Το Slack ήδη περιλαμβάνει μια μεγάλη ποικιλία εργαλείων και δυνατοτήτων για τις απομακρυσμένες ομάδες και την εκτέλεση των καθηκόντων τους. Τώρα οι χρήστες μπορούν να πραγματοποιήσουν μια ολοκληρωμένη ενοποίηση της TeamViewer με το Slack περιβάλλον τους, κατεβάζοντας την εφαρμογή TeamViewer από τον κατάλογο εφαρμογών του Slack. Με τη νέα ενσωμάτωση, οι χρήστες μπορούν να μοιράζονται προσκλήσεις συνεδριών για απομακρυσμένο έλεγχο ή AR συνδέσεις  σε συσκευές κινητών τηλεφώνων απευθείας στα direct messages ή σε ομαδικά κανάλια μέσα στο Slack προκειμένου να συνεργάζονται και να υποστηρίζουν ο ένας τον άλλον με μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα. Η προσθήκη των AR συνδέσεων είναι ιδιαίτερα πολύτιμη όταν απαιτούνται εργασίες φυσικής παρουσίας. Επιτρέπει στους εργαζόμενους να συνεργάζονται σε μια βάση «Δείτε αυτό που Βλέπω» με μια κοινή ροή βίντεο. Εκτός από μια σύνδεση ήχου, οι ειδικοί που συνδέονται εξ αποστάσεως μπορούν «εικονικά» να δείχνουν και να σχεδιάζουν το οπτικό πεδίο των συναδέλφων τους για να αναδείξουν λεπτομερώς τι πρέπει να κάνουν, καθώς και να μοιράζονται αρχεία ή να χρησιμοποιούν τη λειτουργία συνομιλίας.

 

Η ενοποίηση βασίζεται σε μια web-first προσέγγιση αναγνώσιμη σε κάθε συσκευή,  με σκοπό να βελτιώσει περαιτέρω την προσβασιμότητα και την ολοκληρωμένη αλληλεπίδραση. Ο ειδικός που βοηθά εξ αποστάσεως δεν χρειάζεται εγκατάσταση και μπορεί να παρέχει άμεση απομακρυσμένη πρόσβαση και υποστήριξη βάσει AR.

Για την αξιοποίηση αυτής της ενοποίησης, οι οργανισμοί θα χρειαστούν άδεια Slack και συμβατή συνδρομή TeamViewer. Για περισσότερες πληροφορίες, μεταβείτε στο https://www.teamviewer.com/en/integrations/slack/.

Tags:
,
Soustas
billnotis@yahoo.gr

Δημιουργός και Αρχισυντάκτης του Techsmart.gr καθώς επίσης και πολλών επιτυχημένων ιστοσελίδων. Μεγάλος fan της τεχνολογίας και Online Marketing Specialist θα τον βρείτε online όλο το 24ωρο.

No Comments

Post A Comment