Η THQ Nordic γιορτάζει τα 10α γενέθλια της με ένα Showcase

Η THQ Nordic γιορτάζει τα 10α γενέθλια της με ένα Showcase

Η THQ Nordic γιορτάζει τα 10α γενέθλια της και οργανώνει ένα ψηφιακό πάρτι! Μπορείτε κι εσείς να συμμετέχετε στο πρώτο, επίσημο ψηφιακό showcase της THQ Nordic στις 17 Σεπτεμβρίου, στις 11:00 μμ. Το showcase θα μεταδοθεί στο YouTube, στο Twitch και στη Steam.

 Τα επίσημα κανάλια της THQ Nordic που θα μεταδώσουν το περιεχόμενο είναι:

https://www.youtube.com/c/thqnordic/

https://www.twitch.tv/thqnordic

https://store.steampowered.com/publisher/THQNordic

 

Οικοδεσπότης του showcase θα είναι ο Geoff Keighley, εκτελεστικός παραγωγός και οικοδεσπότης των The Game Awards, και θα φιλοξενήσει έξι ανακοινώσεις νέων παιχνιδιών που θα σας ταξιδέψουν στον χρόνο και στον χώρο. Γίνετε μάρτυρες της επιστροφής θρυλικών franchises, στα οποία περιλαμβάνονται κάποια που οι λάτρεις τους περίμεναν για δεκαετίες να δοκιμάσουν μια νέα έκδοση τους, ενώ θα πρέπει να περιμένετε να δείτε νέες εκδόσεις και για αγαπημένα παιχνίδι. Πιστεύουμε πως είναι όλοι έτοιμοι, έτσι;

 

Στόχος είναι επίσης η παρουσίαση νέων πληροφοριών και υλικού για το OpenWorldSciFiFantast RPG «ELEX II», αλλά και για το επερχόμενο ExpeditionsRome με ένα demo του gameplay! Αν συντονιστείτε λίγα λεπτά νωρίτερα, θα ρίξετε και μια πρώτη ματιά σε όσα απασχολούν τη HandyGames τον τελευταίο καιρό.

 

Παρακολουθήστε το Anniversary trailer της THQ Nordic στο YouTube

 

 

Soustas
billnotis@yahoo.gr

Δημιουργός και Αρχισυντάκτης του Techsmart.gr καθώς επίσης και πολλών επιτυχημένων ιστοσελίδων. Μεγάλος fan της τεχνολογίας και Online Marketing Specialist θα τον βρείτε online όλο το 24ωρο.

No Comments

Post A Comment