Η Westnet συμμετέχει στη BEYOND 2024

Η Westnet συμμετέχει στη BEYOND 2024

Με μία δυναμική γκάμα λύσεων τεχνολογίας, η Westnet, θα συμμετέχει αυτήν τη χρονιά στη BEYOND, τη διεθνή έκθεση ψηφιακής τεχνολογίας και καινοτομίας που θα πραγματοποιηθεί στις 25-27 Απριλίου στο Διεθνές Εκθεσιακό και Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης, αποτελώντας έναν κόμβο δικτύωσης, ανταλλαγής γνώσεων και πρακτικής εμπειρίας στη Νοτιοανατολική Ευρώπη, τη Μεσόγειο και τη Μέση Ανατολή.

Σε συνεργασία με κορυφαίους κατασκευαστές, η εταιρεία θα παρουσιάσει τα προϊόντα υψηλής τεχνολογίας και τις καινοτόμους λύσεις που φέρνει στην αγορά με τη σφραγίδα των Avaya, Check Point, Hewlett Packard Enterprise, Jabra και LG Business Solutions. Από Digital Signage και Professional Audio & Video Conferencing μέχρι Edge to Cloud, Networking και Cyber Security, οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να μάθουν περισσότερα για το χαρτοφυλάκιο των Enterprise λύσεων που διαθέτει και να εξερευνήσουν τις τελευταίες τεχνολογικές εξελίξεις.

Ως ένας κορυφαίος πάροχος τεχνολογικών λύσεων, η Westnet εστιάζει διαχρονικά σε στρατηγικές συνεργασίες με καινοτόμα brands παρέχοντας στους συνεργάτες της τις πλέον σύγχρονες προτάσεις για τις ανάγκες της επιχείρησής τους. Έτσι, με επίκεντρο την τεχνολογική καινοτομία, η εταιρεία θα συμμετέχει δυναμικά στην έκθεση BEYOND (Περίπτερο 13 | Stand B07) αναδεικνύοντας τα ανταγωνιστικά οφέλη των λύσεων της.

Soustas
billnotis@yahoo.gr

Δημιουργός και Αρχισυντάκτης του Techsmart.gr καθώς επίσης και πολλών επιτυχημένων ιστοσελίδων. Μεγάλος fan της τεχνολογίας και Online Marketing Specialist θα τον βρείτε online όλο το 24ωρο.

No Comments

Post A Comment