Οι Ιάπωνες κάνουν τώρα και αφρόλουτρο με… τα smartphone

Οι Ιάπωνες κάνουν τώρα και αφρόλουτρο με… τα smartphone

Τα smartphone και τα tablet έχουν γίνει αναπόσπαστα κομμάτια στις ζωές εκατομμυρίων ανθρώπων ανά τον κόσμο τα τελευταία χρόνια και πολλοί είναι εκείνοι που δεν μπορούν να τα αποχωριστούν, ακόμη και στις πιο ιδιαίτερες και προσωπικές τους στιγμές.

Μια ιαπωνική εταιρεία θέλησε να δημιουργήσει ένα προϊόν προκειμένου να εξυπηρετήσει αυτή ακριβώς την ανάγκη και να βοηθήσει τους λάτρεις των smartphone να έχουν πάντα μαζί τους τα αγαπημένα τους τηλέφωνα, ακόμη και αν τα θέλουν μες στις… μπανιέρες τους.

Το «Bath Air Pillow Smartphone Holder» -όπως το ονόμασε ο κατασκευαστής του- επιτρέπει σε όσους το επιθυμούν να πάρουν το Smartphone στο μπάνιο τους και να διαβάσουν τα νέα της ημέρας, απολαμβάνοντας ένα αφρόλουτρο, χωρίς να φοβούνται ότι το τηλέφωνό τους θα βραχεί καθώς έχει και αδιάβροχη θήκη.

Το ιαπωνικό αυτό προϊόν, που κοστίζει 39 δολάρια, μπορεί να χρησιμεύσει και ως μαξιλάρι, για όσους θέλουν να διαβάζουν ξαπλωμένοι τα email τους ή να πάρουν έναν υπνάκο κάτω από το τηλέφωνό τους.

«Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που τους αρέσει να διαβάζουν και θέλουν να μπορούν να χρησιμοποιούν τις ψηφιακές τους συσκευές, ενώ απολαμβάνουν ένα χαλαρωτικό μπάνιο», είπε ο σχεδιαστής του, ο Ιάπωνας Nory Fukuda, μιλώντας για την ιδέα του.

gadget neo g maxilaraki-smartphone- fgg

πηγη

 

Soustas
billnotis@yahoo.gr

Δημιουργός και Αρχισυντάκτης του Techsmart.gr καθώς επίσης και πολλών επιτυχημένων ιστοσελίδων. Μεγάλος fan της τεχνολογίας και Online Marketing Specialist θα τον βρείτε online όλο το 24ωρο.

No Comments

Post A Comment