Ημερομηνία κυκλοφορίας για το Agatha Christie – Hercule Poirot: The London Case! (video)

Ημερομηνία κυκλοφορίας για το Agatha Christie – Hercule Poirot: The London Case! (video)

Η Microids ανακοίνωσε ότι η πολυαναμενόμενη συνέχεια του Hercule Poirot: The First Cases, το Agatha Christie – Hercule Poirot: The London Case θα κυκλοφορήσει στις 29 Αυγούστου 2023. Από σήμερα μπορείτε να πάρετε μια γεύση των συναρπαστικών στιγμών του με ένα ολοκαίνουριο teaser!

Το αστυνομικό adventure game, που αναπτύχθηκε από το βραβευμένο στούντιο Blazing Griffin, την ομάδα που ανέπτυξε και το πρώτο παιχνίδι, για το οποίο κέρδισε το Best Game Award της Σκωτσέζικης BAFTA το 2022, θα κυκλοφορήσει σε PC, Nintendo Switch, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One και Xbox Series X|S στις 29 Αυγούστου 2023.

Τι είναι το Agatha Christie – Hercule Poirot: The London Case

Σε αυτό το νέο κεφάλαιο του Hercule Poirot, οι παίκτες θα ζήσουν μια συναρπαστική, πρωτότυπη ιστορία, πιστή στο στυλ και στο ύφος της Agatha Christie, κατά την οποία θα γνωρίσουν τον Arthur Hastings, τον αγαπημένο συνεργάτη του Poirot.

Οι δυο τους έχουν αναλάβει την ασφαλή μεταφορά ενός ανεκτίμητου έργου τέχνης που θα προβληθεί στο Λονδίνο. Όμως, η νύχτα των εγκαινίων δεν εξελίσσεται όπως σχεδιάστηκε… οι ντετέκτιβ θα κληθούν να λύσουν ένα ολοκαίνουριο μυστήριο στην καρδιά του Λονδίνου.

Το Agatha Christie – Hercule Poirot: The London Case θα προσφέρει ένα συναρπαστικό gameplay και θα σας μεταφέρει στον κόσμο του Hercule Poirot. Εξερευνήστε την πρωτεύουσα, αναζητήστε στοιχεία, ανακρίνετε υπόπτους και μάρτυρες και ολοκληρώστε την ολοκαίνουρια έρευνα.

Βασικά Χαρακτηριστικά

  • Ένα ολοκαίνουριο μυστήριο – Γραμμένη από τη βραβευμένη ομάδα που σας πρόσφερε το Agatha Christie – Hercule Poirot: The First Cases, αυτή είναι η ολοκαίνουρια περιπέτεια του Poirot με μια νέα ομάδα χαρακτήρων που θα προκαλέσουν τον σπουδαίο ντετέκτιβ.
  • Ανακρίσεις μαρτύρων και υπόπτων – Λύστε μυστήρια και προκαλέστε υπόπτους χρησιμοποιώντας το νέα match puzzle system για να εντοπίζετε ασυνέχειες επιτόπου.
  • Εξέταση περιβάλλοντος και αντικειμένων – Εξερευνήστε νέες τοποθεσίες και εξετάστε σε άποψη πρώτου προσώπου αντικείμενα για μια πιο κινηματογραφική αίσθηση.
  • Εγκεφαλικοί χάρτες και προφίλ χαρακτήρων – Τα παραδοσιακά mindmaps του παιχνιδιού επανέρχονται και σας επιτρέπουν να χρησιμοποιήσετε τα φημισμένα γκρι κύτταρα του Poirot για να χτίσετε mindmaps και να χαράξετε τις σωστές συνδέσεις που θα λύσουν την υπόθεση. Το ίδιο εφαρμόζεται πλέον στους διάφορους υπόπτους καθώς ο Poirot συλλέγει στοιχεία και πληροφορίες για τον καθένα ώστε να χτίσει λεπτομερή προφίλ χαρακτήρων, σημαντικά για την επίλυση της υπόθεσης και την ανακάλυψη του πραγματικού εγκληματία ανάμεσά τους.
  • Βελτιωμένες τοποθεσίες – Περισσότερες λεπτομέρειες, καιρικά φαινόμενα και βελτιωμένος ήχος, προσφέρουν περισσότερο βάθος και αληθοφάνεια στις ισομετρικές τοποθεσίες του Λονδίνου.
  • Πλήρης φωνητική απόδοση – Η ιστορία ζωντανεύει με την πλήρη φωνητική απόδοση του σεναρίου στα αγγλικά, γαλλικά και γερμανικά.

Το Agatha Christie – Hercule Poirot: The London Case θα κυκλοφορήσει στις 29 Αυγούστου σε PC, Nintendo Switch, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One και Xbox Series X|S, σε εμπορικές και ψηφιακές εκδόσεις.

Soustas
billnotis@yahoo.gr

Δημιουργός και Αρχισυντάκτης του Techsmart.gr καθώς επίσης και πολλών επιτυχημένων ιστοσελίδων. Μεγάλος fan της τεχνολογίας και Online Marketing Specialist θα τον βρείτε online όλο το 24ωρο.

No Comments

Post A Comment