Κορονοϊός: Θετική η «Inspectora» του «La Casa de Papel»

Κορονοϊός: Θετική η «Inspectora» του «La Casa de Papel»

Η Ιτθίαρ Ιτούνιο, ή αλλιώς Ρακέλ Μουρίγιο, της διάσημης ισπανικής σειράς ανακοίνωσε μέσω instagram πως έχει κορονοϊό. «Ώρα να κάνουμε το εμβόλιο της υπευθυνότητας», τόνισε.

«Γεια σε όλες και όλους! Είναι επίσημο, από την Παρασκευή το απόγευμα έχω συμπτώματα (πυρετό και ξηρό βήχα) και σήμερα πήρα το αποτέλεσμα του τεστ. Είναι κορονοϊός», έγραψε η γνωστή «Ρακέλ Μουρίγιο» του «La Casa de Papel» και συνέχισε:

«Η κατάστασή μου είναι καλή και εγώ είμαι καλά, αλλά είναι πολύ επικίνδυνο για πιο αδύναμους ανθρώπους. Δεν είναι αστεία, να είστε σε εγρήγορση, μην το πάρετε αψήφιστα, πολλοί έχουν πεθάνει, πολλές ζωές διακυβεύονται και δεν ξέρουμε ακόμα πόσο μακριά θα πάει αυτό, οπότε ήρθε η ώρα να κάνουμε το εμβόλιο της υπευθυνότητας για το κοινό καλό. Είναι ώρα για απομόνωση και γενναιοδωρία. Μείνετε σπίτι και προστατέψτε τους άλλους. Τώρα πρέπει να μείνω σε καραντίνα για 15 ημέρες και βλέπουμε. Να φροντίζετε τους εαυτούς σας!».

Πηγή: gazzeta.gr

Soustas
billnotis@yahoo.gr

Δημιουργός και Αρχισυντάκτης του Techsmart.gr καθώς επίσης και πολλών επιτυχημένων ιστοσελίδων. Μεγάλος fan της τεχνολογίας και Online Marketing Specialist θα τον βρείτε online όλο το 24ωρο.

No Comments

Post A Comment

%d bloggers like this: