Όλες οι νέες διαρροές για το iPad Pro 2

Όλες οι νέες διαρροές για το iPad Pro 2

Τον προηγούμενο Σεπτέμβριο το iPad Pro εισέβαλε στην αγορά, προσφέροντας στους χρήστες μια νέα εμπειρία στη χρήση tablet.

Τι μπορούμε λοιπόν να περιμένουμε σαν επόμενο βήμα; Υπάρχουν αρκετές φήμες ότι θα υπάρξει διάδοχος με το όνομα iPad Pro 2 και έχουν διαρρεύσει και διάφορα χαρακτηριστικά του.

Από τις φωτογραφίες που έχουν κυκλοφορήσει, ο σχεδιασμός του iPad Pro 2 φαίνεται ότι θα είναι παρόμοιος με το προηγούμενο μοντέλο. Ως ένα από τα βασικά χαρακτηριστικά του Pro είναι το μέγεθος του και η γραφίδα του και σύμφωνα με τη Mirror, εικάζεται ότι η Apple θα συνεχίσει και με τα δύο.

Δείτε επίσης: Τα καλύτερα αξεσουάρ για tablet

Επίσης πιθανόν το iPad Pro 2 να έρθει και σε ροζ χρυσό χρώμα το οποίο είναι πλέον διαθέσιμο στα περισσότερα από τα άλλα προϊόντα της Apple, συμπεριλαμβανομένου του iPhone και του MacBook.

Όσον αφορά τη μνήμη θεωρείται ότι το βασικό μοντέλο θα έρχεται με 64GB αντί για 32GB. Η ερώτηση αν θα μπορεί να αντικαταστήσει ένα laptop αναμένεται να απαντηθεί όταν θα κυκλοφορήσει. Προς το παρόν μπορεί κάποιος να συνδέσει ένα έξυπνο πληκτρολόγιο της Apple στο iPad Pro, αλλά ακόμα οι χρήστες λένε ότι δεν είναι αρκετό μέχρι να μπορέσει να αντικαταστήσει τους φορητούς υπολογιστές.

Για την ημερομηνία που θα παρουσιαστεί και θα λανσαριστεί υπάρχουν πολλά ενδεχόμενα αλλά δεν είναι πιθανό να γίνει κάποια επίσημη ανακοίνωση πριν το Σεπτέμβριο, καθώς ο προκάτοχός του θα πρέπει να έχει συμπληρώσει τουλάχιστον ένα χρόνο στην αγορά.

newsbeast.gr

Tags:
,
Soustas
billnotis@yahoo.gr

Δημιουργός και Αρχισυντάκτης του Techsmart.gr καθώς επίσης και πολλών επιτυχημένων ιστοσελίδων. Μεγάλος fan της τεχνολογίας και Online Marketing Specialist θα τον βρείτε online όλο το 24ωρο.

No Comments

Post A Comment