Το iphone 6 πουλάει 3 φορές περισσότερο από το iphone 6 plus

Το iphone 6 πουλάει 3 φορές περισσότερο από το iphone 6 plus

Αν και η Apple δεν έχει σπάσει τους αριθμούς πωλήσεων ώστε να αφορούν κάθε μοντέλο ξεχωριστά, η Intelligence Research Partners συνέταξε μια έκθεση που επιχειρεί να εκτιμήσει ακριβώς αυτό – ποιο είναι το ποσοστό που πωλούνται τα μικρότερα iPhone 6, και το μεγαλύτερα iPhone 6 Plus.

Σαν αποτέλεσμα της έρευνας αποδεικνύεται ότι, (τουλάχιστον στις ΗΠΑ) το iPhone 6 κερδίζει. Για τις πρώτες 30 ημέρες από τη διάθεση των δύο νέων συσκευών, το iPhone 6 αντιπροσώπευε το 68% του συνόλου των πωλήσεων του iPhone, ενώ η iPhone 6 Plus είχε ένα μερίδιο μόλις 23-24%.

Τα νέα iPhones μαζί αποτελούν το 91% περίπου του συνόλου των πωλήσεων σε αυτό το μήνα, με το επιπλέον 9% να αντιπροσωπεύεται από τα παλαιότερα iPhone 5S και το iPhone 5C.

Πέρυσι, αυτά τα νούμερα ήταν στο 84% των συνολικών πωλήσεων του iPhone μετά το πρώτο μήνα της διαθεσιμότητας. Αυτό δείχνει πως ο κόσμος ενδιαφέρεται περισσότερο για το iPhone 6 από ότι τα 5S και 5C.

Οι ερευνητές εξέτασαν επίσης τη μέση χωρητικότητα αποθήκευσης του iPhone 6 που πωλήθηκαν στον πρώτο μήνα, και διαπίστωσε ότι είναι τα 48GB. Αυτό είναι σχεδόν το διπλάσιο από πέρυσι.

Εσείς τι γνώμη έχετε για το καινούριο iphone 6;

Soustas
billnotis@yahoo.gr

Δημιουργός και Αρχισυντάκτης του Techsmart.gr καθώς επίσης και πολλών επιτυχημένων ιστοσελίδων. Μεγάλος fan της τεχνολογίας και Online Marketing Specialist θα τον βρείτε online όλο το 24ωρο.

No Comments

Post A Comment

%d bloggers like this: