“κυματιστή” οθόνη OLED 111” διπλής όψεως από την LG [Video]

“κυματιστή” οθόνη OLED 111” διπλής όψεως από την LG [Video]

Η LG συνεχίζει τους πειραματισμούς με την τεχνολογία OLED και λίγους μήνες μετά την παρουσίαση της εντυπωσιακής wallpaper OLED TV που κολλάς στον τοίχο σαν ταπετσαρία, επιστρέφει ακόμη πιο δυναμικά στην IFA Berlin 2015 τόσο με την πρώτη flat 4K OLED TV (LG EF9500), όσο και με την διπλής όψεως “κυματιστή” OLED μεγέθους 111” που άφησε το κοινό με ανοιχτό το στόμα.
Φυσικά, πρόκειται για πρωτότυπο που δύσκολα θα δούμε ποτέ να βρίσκει εμπορική εφαρμογή, αλλά αποτελεί μια καλή επίδειξη συνένωσης εύκαπτων OLED panels, αφού η συγκεκριμένη περιλαμβάνει τρεις 65” 4K OLED σε κάθετη διάταξη.

Σύμφωνα με τον Dr Sang Beom Han, CEO και πρόεδρο του τμήματος LG Display,

“Ζούμε στην εποχή της οθόνης. Μέσα από αυτή μοιραζόμαστε πληροφορίες, επικοινωνούμε, κοιτάζουμε στο μέλλον και ονειρευόμαστε. Θέλουμε η τεχνολογία OLED να φέρει την επανάσταση που θα οδηγήσει στο μέλλον που όλοι ονειρευομάστε”

Soustas
billnotis@yahoo.gr

Δημιουργός και Αρχισυντάκτης του Techsmart.gr καθώς επίσης και πολλών επιτυχημένων ιστοσελίδων. Μεγάλος fan της τεχνολογίας και Online Marketing Specialist θα τον βρείτε online όλο το 24ωρο.

No Comments

Post A Comment