LENOVO 300-15ISK I7-6500U Overview

LENOVO 300-15ISK I7-6500U Overview

Το laptop της Lenovo 300-15ISK έχει όλα τα δυνατά χαρακτηριστικά για να καλύψει με άνεση τις ανάγκες κάθε χρήστη. Εξοπλισμένο με επεξεργαστή Intel Core i7 και 8GB μνήμη RAM για να μην κολλάει σε κανένα πρόγραμμα αλλά και να μειώσει στο ελάχιστους τους χρόνους φόρτωσης. Ενσωματώνει κάρτα γραφικών AMD 2GB για να μπορείς να παίξεις σε HD αναλύσεις τα παιχνίδια σου αλλά και να επεξεργαστείς με άνεση τις φωτογραφίες και τα video σου. Επιπλέον διαθέτει θύρα USB 3.0 για γρήγορες μεταφορές αρχείων από συσκευές USB αλλά και τελευταίας τεχνολογίας Wi-Fi δέκτη A/C για ταχύτητες που φτάνουν έως και τα 1300Mbps

lenovo-300-15isk-i7-6500u-8gb-500gb-15-80q700negm-2

Ο διπύρηνος επεξεργαστής Intel Core i7, όπου χάρη στην τεχνολογία Hyper Threading έχει 4 threads, έχει ταχύτητα 2.5GHz και μπορεί να φτάσει έως και τα 3.1GHz ώστε το laptop να πραγματοποιεί όλες τις καθημερινές εργασίες ταχύτατα και να μην κολλάει πουθενά. Με αρχιτεκτονική 22nm για χαμηλότερη κατανάλωση και μεγαλύτερη διάρκεια μπαταρίας. Η μεγάλη μνήμη RAM των 8GB θα κάνει το multitasking εύκολο χωρίς κολλήματα.

Αγόρασε το στο online κατάστημα της Mediamarkt 

Με την αυτόνομη κάρτα γραφικών AMD 2GB θα μπορείς να παίξεις σε HD αναλύσεις όλα τα αγαπημένα σου παιχνίδια. Χάlenovo-300-amd-radeon-graphicsρη στη μεγάλη αυτόνομη μνήμη της, θα μπορείς επίσης να επεξεργάζεσαι φωτογραφίες και βίντεο πολύ γρηγορότερα σε σύγκριση με μία ενσωματωμένη.

 

Τέλος με τα 500GB σκληρού δίσκου θα έχεις άπλετο αποθηκευτικό χώρο για εκατοντάδες multimedia αρχεία όπως ταινίες, μουσική και φωτογραφίες. Ο υβριδικός δίσκος ενσωματώνει ένα τμήμα 8GB SSD ώστε να αποθηκεύει τα αρχεία που χρησιμοποιείςπερισσότερο και να τα ανοίγεις το ίδιο γρήγορα όπως ένας SSD.

 

 

 

 

Soustas
billnotis@yahoo.gr

Δημιουργός και Αρχισυντάκτης του Techsmart.gr καθώς επίσης και πολλών επιτυχημένων ιστοσελίδων. Μεγάλος fan της τεχνολογίας και Online Marketing Specialist θα τον βρείτε online όλο το 24ωρο.

No Comments

Post A Comment

%d bloggers like this: