LG 4K ULTRA HD Νέα μοντέλα για το 2015 με βελτιωμένο σχεδιασμό και περισσότερες λειτουργίες

LG 4K ULTRA HD Νέα μοντέλα για το 2015 με βελτιωμένο σχεδιασμό και περισσότερες λειτουργίες

Στο πλαίσιο της διεθνούς έκθεσης CES® 2015, η οποία διοργανώνεται στο Las Vegas από τις 6 έως τις 9 Ιανουαρίου, η LG Electronics (LG) θα παρουσιάσει για πρώτη φορά μια διευρυμένη γκάμα τηλεοράσεων LG 4K ULTRA HD. Τα νέα μοντέλα του 2015 διαθέτουν νέο σχεδιασμό, περισσότερες λειτουργίες και ακόμη καλύτερη εικόνα. Οι επισκέπτες της φετινής CES θα έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά την πλήρη σειρά 4K ULTRA HD TVs της LG για το 2015.

H LG, στην οποία η Ένωση Καταναλωτικών Ηλεκτρονικών απένειμε τον τίτλο “4K Ultra HD Partner for the 2015 International CES”, θα παρουσιάσει μία εξαιρετική σειρά συσκευών ColorPrime, με κορυφαία απόδοση χρωμάτων, ακόμα περισσότερο ρεαλισμό και βάθος στην εικόνα στις τηλεοράσεις τεχνολογίας Wide Color LED και Quantum Dot.

Στη CES 2015 θα παρουσιαστεί για πρώτη φορά η σειρά LG 4K ULTRA HD TV τεχνολογίας Wide Color LED, η οποία αξιοποιεί διαφορετικά σωματίδια LED με επίστρωση φωσφόρου, για μεγαλύτερο χρωματικό βάθος και πιο ζωντανές εικόνες. Παράλληλα, η LG θα παρουσιάσει, επίσης για πρώτη φορά, 4K ULTRA HD TVs με τεχνολογία Quantum Dot, η οποία αυξάνει τη χρωματική παλέτα κατά 30 τοις εκατό εξασφαλίζοντας ακόμη μεγαλύτερη χρωματική ακρίβεια.

Οι τηλεοράσεις 4K ULTRA HD της LG διαθέτουν πάνελ τεχνολογίας IPS και υπέρ-υψηλής ανάλυσης 4K (3840 x 2160), προσφέροντας ολοζώντανες εικόνες υψηλής ποιότητας, αλλά και εξαιρετικά ευρεία γωνία θέασης. Χάρη στην τεχνολογία της LG True Black Control local dimming’, ο λόγος της αντίθεσης βελτιώνεται, δημιουργώντας ακόμα πιο βαθύ μαύρο. Επίσης, η νέα λειτουργία της LG Natural Color’ των συσκευών του 2015 ελαχιστοποιεί τα λάθη στην αναπαραγωγή των χρωμάτων, ενώ ο αλγόριθμος Contrast Optimizer μεγιστοποιεί τη χρωματική αντίθεση και τη φωτεινότητα.

Εκτός από την εξαιρετική ποιότητα της εικόνας, η νέα σχεδιαστική γραμμή ULTRA Slim της LG, η οποία αντανακλάται στον πολυβραβευμένο σχεδιασμό CINEMA SCREEN, εντείνει ακόμη περισσότερο την καθηλωτική εμπειρία θέασης που προσφέρουν οι νέες τηλεοράσεις. Το όμορφο, λεπτό πλαίσιο, οι καθαρές γραμμές και η λιτή και προσεκτική εμφάνιση ακόμη και της πίσω όψης, δημιουργούν ένα εντυπωσιακό σύνολο που προσθέτει μια μοντέρνα νότα σε οποιονδήποτε χώρο.

Τα πέντε μοντέλα τηλεοράσεων LG 4K ULTRA HD είναι εξοπλισμένα με ένα εντυπωσιακό πολυκάναλο σύστημα ULTRA Surround, το οποίο αναπτύχθηκε σε συνεργασία με τη Harman/Kardon, μία από τις κορυφαίες εταιρείες προϊόντων ήχου. Ο δυνατός και πλούσιος σε λεπτομέρεια ήχος εγγυάται ακόμη μεγαλύτερη απόλαυση και επιτρέπει στο θεατή να ‘βυθίζεται’ στο αγαπημένο του πρόγραμμα με τρόπο πραγματικά μοναδικό. Τα ειδικά μελετημένα ηχεία εμπρόσθιας ακτινοβολίας είναι μικρά, αλλά αποτελεσματικά. Οι νέες high-end συσκευές της σειράς UF9500 διαθέτουν επιπλέον ενσωματωμένο Auditorium Stand’, μια νέα βάση σχεδιασμένη με στόχο να εξασφαλίσει την καλύτερη συγκέντρωση και ανάκλαση του ήχου, ώστε να εξασφαλίζει την καλύτερη δυνατή ηχητική απόδοση.

Η νέα, ανανεωμένη πλατφόρμα smart TV webOS 2.0 της LG γίνεται ακόμη πιο φιλική στο χρήστη, καθώς του επιτρέπει να ανακαλύψει τα όρια της συσκευής του με τρόπο απλό και συστηματικό. Ο χρόνος που απαιτείται για την εκκίνηση της πλατφόρμας έχει μειωθεί έως και 60 τοις εκατό, ενώ η σύνδεση με εξωτερικές συσκευές είναι ευκολότερη από ποτέ. Επιπλέον, οι χρήστες έχουν τη δυνατότητα να φτιάξουν τα δικά τους μενού επιλογών και να διαμορφώσουν το Launcher Bar με βάση τις προσωπικές τους προτιμήσεις.

Οι νέες τηλεοράσεις LG 4K Ultra HD διαθέτουν προηγμένη λειτουργία 4K Upscaler, η οποία αναλαμβάνει να μετατρέπει περιεχόμενο SD, HD και Full HD σε ποιότητα Ultra HD. Επιπλέον, ο ενσωματωμένος αποκωδικοποιητής 4K High Efficiency Video Codec (HEVC) υποστηρίζει περιεχόμενο 4K 30p και 60p από εξωτερική πηγή, γεγονός που διασφαλίζει τη συμβατότητα των τηλεοράσεων LG με τα μελλοντικά πρότυπα μετάδοσης Ultra HD.

«Οι τηλεοράσεις 4K ULTRA HD της LG έχουν σχεδιαστεί με στόχο να προσφέρουν μία μοναδική εμπειρία θέασης, που δεν μπορεί να συγκριθεί με οτιδήποτε άλλο προσφέρει σήμερα ο κλάδος», δήλωσε ο κ. In-kyu Lee, Αντιπρόεδρος κι Επικεφαλής του τμήματος TV and Monitor στην LG Electronics Home Entertainment Company. «Με ποιότητα εικόνας που κόβει την ανάσα, η νέα σειρά ColorPrime προσφέρει μια πραγματικά εξαιρετική εμπειρία οικιακής ψυχαγωγίας».

Οι επισκέπτες της διαθνούς CES 2015 θα έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά τις εντυπωσιακές τηλεοράσεις LG 4K ULTRA HD, στο περίπτερο της LG (Las Vegas Convention Center, Central Hall #8204).

Soustas
billnotis@yahoo.gr

Δημιουργός και Αρχισυντάκτης του Techsmart.gr καθώς επίσης και πολλών επιτυχημένων ιστοσελίδων. Μεγάλος fan της τεχνολογίας και Online Marketing Specialist θα τον βρείτε online όλο το 24ωρο.

No Comments

Post A Comment