Η LG Χορηγός Τεχνολογίας της Έκθεσης «Με το βλέμμα στο Ρίο» του Ναυτικού Ομίλου Ελλάδος

Η LG Χορηγός Τεχνολογίας της Έκθεσης «Με το βλέμμα στο Ρίο» του Ναυτικού Ομίλου Ελλάδος

Η LG Electronics Ελλάς (LG) είναι ο επίσημος χορηγός τεχνολογίας της έκθεσης «Με το βλέμμα στο Ρίο» στον Ναυτικό Όμιλο Ελλάδος, τα εγκαίνια της οποίας πραγματοποιήθηκαν στις 15 Απριλίου.

 

Με υψηλό αίσθημα ευθύνης και πιστός στο όραμά του, ο Ναυτικός Όμιλος διοργανώνει σε συνεργασία με την Πρεσβεία της Βραζιλίας μια έκθεση φόρο τιμής στον ίδιο το θεσμό αλλά και τους Έλληνες Ολυμπιονίκες. Μέσα από video, φωτογραφίες και αντικείμενα, οι καλεσμένοι αναβίωσαν στιγμές θριάμβου και συγκίνησης, ενώ ταυτόχρονα είχαν την ευκαιρία να ευχηθούν καλή επιτυχία στους αθλητές που θα εκπροσωπήσουν άξια τη χώρα μας στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2016.

 

Η LG, στηρίζει αυτή τη σπουδαία εκδήλωση με προϊόντα κορυφαίας τεχνολογίας. Η προβολή των videos με στιγμιότυπα από παλαιότερους Ολυμπιακούς αγώνες πραγματοποιείται μέσω των LG OLED τηλεοράσεων καθηλώνοντας τους καλεσμένους με την ανώτερη ποιότητα εικόνας με τέλεια απόδοση του μαύρου, απαράμιλλες αντιθέσεις και ακόμα περισσότερη ζωντάνια στα χρώματα, πάνω σε ένα κομψό, εκπληκτικά λεπτό γυάλινο πάνελ. Ο μοναδικός σχεδιασμός με την αισθητική ‘Picture-on-Glass’ πραγματοποιείται μόνο με την τεχνολογία OLED. Αντίθετα με τις οθόνες LCD, το κάθε pixel του πάνελ της τηλεόρασης OLED μπορεί να ανάβει και να σβήνει ανεξάρτητα καθιστώντας δυνατή την προβολή με ακόμα μεγαλύτερο  ρεαλισμό.

 

Η έκθεση, σε επιμέλεια της γνωστής εικαστικού Ρεβέκκας Καμχή, περιλαμβάνει προσωπικά αντικείμενα των αθλητών πολλά από τα οποία βλέπουν για πρώτη φορά το φως της δημοσιότητας, όπως για παράδειγμα το πρώτο χρυσό μετάλλιο της χώρας στην ιστιοπλοΐα από τους Ολυμπιακούς Αγώνες της Ρώμης το 1960, αλλά και την δάδα που κράτησε ο Νικός Κακλαμανάκης στην Αθήνα το 2004.

 

Η κα Τζώρτζια Σταυροπούλου, Corporate & Business Units Marketing Manager της LG Electronics Hellas, δήλωσε: «Δεν θα μπορούσαμε να μην είμαστε παρόντες σε αυτή τη σημαντική έκθεση η οποία προάγει την Ολυμπιακή Χρονιά και το έργο των αθλητών που έχουν κάνει περήφανους εμάς και τη χώρα μας. Δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε πρωτοβουλίες και διοργανώσεις που κάνουν τη ζωή των ανθρώπων καλύτερη, και αναδεικνύουν την αξία και σπουδαιότητα του αθλητισμού και του πολιτισμού στην καθημερινότητά μας».

LG Technology Sponsor @Yatch Club of Greece_ LG OLED TV LG Technology Sponsor @Yatch Club of Greece_LG 4K OLED TV

Tags:
Soustas
billnotis@yahoo.gr

Δημιουργός και Αρχισυντάκτης του Techsmart.gr καθώς επίσης και πολλών επιτυχημένων ιστοσελίδων. Μεγάλος fan της τεχνολογίας και Online Marketing Specialist θα τον βρείτε online όλο το 24ωρο.

No Comments

Post A Comment

%d bloggers like this: