Δείτε γιατί ο Mark Zuckerberg καλύπτει την webcam και το μικρόφωνο του laptop του;

Δείτε γιατί ο Mark Zuckerberg καλύπτει την webcam και το μικρόφωνο του laptop του;

Με αφορμή τα 500 εκατομμύρια χρήστες του Instagram ο ιδρυτής του Facebook, Mark Zuckerberg ανέβασε μία φωτογραφία για να το γιορτάσει

Στη φωτογραφία μπορούμε να δούμε τον Zuckerberg να κρατάει ένα πλαίσιο που παραπέμπει στις φωτογραφίες που εμφανίζονται στο Instagram όμως εκτός από αυτό μπορούμε να δούμε αν είμαστε λίγο πιο προσεκτικοί τα μέτρα ασφαλείας που έχει λάβει για να μην μπορεί κάποιος χάκερ να τον παρακολουθεί από την κάμερα και τα μικρόφωνα του υπολογιστή του.

facebook3_techsmart

Όπως φαίνεται τα μέτρα ασφαλείας δεν είναι κάποιο ειδικό software αλλά μία μαύρη ταινία που καλύπτει την κάμερα και ακόμα μία στο πλάι που καλύπτει το μικρόφωνο του υπολογιστή.
Μάλλον μετά το περιστατικό με την παραβίαση των λογαριασμών του στα κοινωνικά δίκτυα αποφάσισε να αύξηση τα μέτρα ασφάλειας του και να μην χρησιμοποιεί το ίδιο εύκολο password (dadada) παντού…

Soustas
billnotis@yahoo.gr

Δημιουργός και Αρχισυντάκτης του Techsmart.gr καθώς επίσης και πολλών επιτυχημένων ιστοσελίδων. Μεγάλος fan της τεχνολογίας και Online Marketing Specialist θα τον βρείτε online όλο το 24ωρο.

No Comments

Post A Comment

%d bloggers like this: