Με το ARIA παίζεις το smartwatch στα δάχτυλα!

Με το ARIA παίζεις το smartwatch στα δάχτυλα!

Ένα βήμα πιο μπροστά προχώρησε το ARIA, που μας δίνει τη δυνατότητα να ελέγχουμε το smartwatch μόνο με τις κινήσεις των δακτύλων μας.

Η εταιρία Deus Ex Technology με ιδρυτή τον Alfredo Belfiori θέλοντας να δώσει το κάτι παραπάνω στα smartwatch δημιούργησε το ARIA. Πρόκειται για μια πρόσθετη συσκευή που προσαρμόζεται στο λουράκι και “αποκωδικοποιεί” τις κινήσεις του καρπού ωστε να επιτευχθεί έλεγχος του smartwatch με τις κινήσεις των δακτύλων. Μπορείς έτσι να ανοίγεις/κλείνεις μενού και εφαρμογές, να εμφανίζεις την ώρα ή το ημερολόγιο, να ξεκινάς το χρονόμετρο με απλές κινήσεις/χειρονομίες των δακτύλων. Τόσο απλά.

aria-wearable

Είναι συμβατό με τις συσκευές Android Wear και Pebble Time. Στις επόμενες εβδομάδες η εταιρία θα ανεβάσει στο KickStarter δύο εκδόσεις. Η πρώτη θα είναι η οικονομική έκδοση στα 69 δολλάρια. Η συσκευή θα συνδέεται απευθείας στο smartwatch χωρίς έτσι να χρειάζεται κάποια μπαταρία και χωρίς να απαιτείται συνεχής σύνδεση με bluetooth. Η δεύτερη θα είναι developers edition για πιο προχωρημένη χρήση στα 169 δολλάρια. Θα έχει δική του μπαταρία και δεν θα προσαρμόζεται σε κάποιο λουράκι.

Όπως και να’χει το ARIA είναι κάτι το ξεχωριστό που μόλις υλοποιηθεί και βγεί στην αγορά είναι θέμα μερικών εβδομάδων να γίνει best seller!

Soustas
billnotis@yahoo.gr

Δημιουργός και Αρχισυντάκτης του Techsmart.gr καθώς επίσης και πολλών επιτυχημένων ιστοσελίδων. Μεγάλος fan της τεχνολογίας και Online Marketing Specialist θα τον βρείτε online όλο το 24ωρο.

No Comments

Post A Comment

%d bloggers like this: