Είναι το Meizu M6 Note ο άξιος αντίπαλος του Xiaomi Redmi Note 5?

Είναι το Meizu M6 Note ο άξιος αντίπαλος του Xiaomi Redmi Note 5?

Στο άρθρο που ακολουθεί θα σας μιλήσω εκ πείρας μιας και οι βασικές μου συσκευές τα τελευταία χρόνια είναι από τις 2 εταιρίες του τίτλου και δεν σας κρύβω πως τα Meizu ήταν από τις συσκευές της Κίνας που δοκίμασα στις αρχές του Techsmart. Το βασικό πρόβλημα που υπήρχε πριν μερικά χρόνια σε συσκευές Meizu ήταν η έλλειψη Ελληνικής γλώσσας πράγμα που πλέον έχει λυθεί καθώς η εταιρία έχει κάνει δυναμική είσοδο σε όλες τις αγορές της Ευρώπης.

Το Meizu M6 Note λοιπόν είναι μια σύγχρονη, κομψή και ανανεωμένη συσκευή, με επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon Οκταπύρηνο και μια εξαιρετική κάμερα. Με την ισχυρή του μπαταρία για τεράστια αυτονομία, Full HD οθόνη και την Adreno 506 είναι ιδανική επιλογή για απαιτητικούς χρήστες.

Γενικότερα η αξιοπιστία των συσκευών Meizu δεν παίζεται και όπως προανέφερα μιλάω από προσωπική εμπειρία έχοντας ακόμη στην κατοχή μου το Meizu M1 σε άψογη λειτουργική κατάσταση αρκετά χρόνια μετά. Το Meizu Μ6 είναι η καλύτερη εναλλακτική του Xiaomi Redmi Note 5 και αυτό θα το διαπιστώσετε στο παρακάτω αναλυτικό συγκριτικό:

Και της δύο συσκευές μπορείτε να τις βρείτε στο κατάστημα Mygad.gr με 2 χρόνια εγγύηση και συγκεκριμένα για το Meizu M6 μπορείτε να πάρετε έκπτωση  -10€ με κωδικό κουπονιού TS10OFF

Βρείτε το εδώ: https://goo.gl/gBQtJ4

Soustas
billnotis@yahoo.gr

Δημιουργός και Αρχισυντάκτης του Techsmart.gr καθώς επίσης και πολλών επιτυχημένων ιστοσελίδων. Μεγάλος fan της τεχνολογίας και Online Marketing Specialist θα τον βρείτε online όλο το 24ωρο.

No Comments

Post A Comment