Εικόνες του Meizu ΜΧ4 Pro δείχνουν μεταλλικό σώμα του τηλεφώνου στο εσωτερικό.

Εικόνες του Meizu ΜΧ4 Pro δείχνουν μεταλλικό σώμα του τηλεφώνου στο εσωτερικό.

Η Εκδήλωση της Meizu, όπου η εταιρεία θα ανακοινώσει σύμφωνα με πληροφορίες το ΜΧ4 Pro, και, ενδεχομένως, ένα MP3 player, είναι μόλις 5 ημέρες μακριά.

Πρίν φτάσουμε εκεί όμως άρχισαν οι διαρροές. Γνωστό website της Κίνας βασίζεται δημοσίευσε μερικές φωτογραφίες από το μεταλλικό σώμα του νέου phablet, του πλαισίου της οθόνης και το πίσω κάλυμμα. Μπορούμε να δούμε ξεκάθαρα ένα τετράγωνο κόψιμο, όπως και την θέση του Home Button – αυτό ίσως να είναι και ο αισθητήρας δακτυλικών αποτυπωμάτων.

Το Meizu MX4 Pro θα ακολουθήσει τα χνάρια της προηγούμενης συσκευής όπου αποδείχθεικε αρκετά ικανή –  είναι στην κορυφή του καταλόγου με τα πιο ισχυρά τηλέφωνα στο AnTuTu για το 3ο τρίμηνο του 2014.

Το Pro φημολογείται με, “οθόνη 5.5, ανάλυσης QHD (1440 x 2560), Samsung-made Exynos octa-core CPU, 3 GB μνήμης RAM, και σαρωτή δακτυλικών αποτυπωμάτων. Η τιμή είναι ακόμα άγνωστη, όμως θα το μάθουμε πολύ σύντομα στις 19η Νοέμβρη.

Επίσης μια άλλη φήμη υποστηρίζει ότι η ΜΧ4 Pro θα έρθει σε 16 και 32 GB παραλλαγές, στην τιμή των $ 520 και $ 570, αντίστοιχα. Το SoC λέγεται ότι είναι ο Exynos 5 5430 –  Ο σαρωτής δακτυλικών αποτυπωμάτων θα είναι τύπου Apple, αντί του swipe τύπου Samsung.

This slideshow requires JavaScript.

Soustas
billnotis@yahoo.gr

Δημιουργός και Αρχισυντάκτης του Techsmart.gr καθώς επίσης και πολλών επιτυχημένων ιστοσελίδων. Μεγάλος fan της τεχνολογίας και Online Marketing Specialist θα τον βρείτε online όλο το 24ωρο.

1 Comment

Post A Comment

%d bloggers like this: