Οι τηλεοράσεις Xiaomi Mi TV και τα νέα Smartphones Xiaomi Mi 10 στην Ελληνική αγορά από την Info Quest Technologies.

Οι τηλεοράσεις Xiaomi Mi TV και τα νέα Smartphones Xiaomi Mi 10 στην Ελληνική αγορά από την Info Quest Technologies.

Σε μια χρονική στιγμή που η παραμονή στο σπίτι είναι απαραίτητη και ταυτόχρονα, παρά τον περιορισμό, η ανάγκη για επικοινωνία μεγαλύτερη από ποτέ, η  Info Quest Technologies ανακοινώνει τη διάθεση των τηλεοράσεων Xiaomi Mi TV για πρώτη φορά στην Ελληνική και Κυπριακή αγορά, καθώς και τη διάθεση των νέων Xiaomi Μi 10 Smartphones. Πρόκειται για δύο σειρές έξυπνων προϊόντων που θα κάνουν τη ζωή μας πιο εύκολη και συναρπαστική, ενσωματώνοντας τις εκπληκτικές τεχνολογικές δυνατότητες που κάνει προσιτές σε όλους η Xiaomi, πιστή στη φιλοσοφία της για “Innovation For Everyone – Καινοτομία για όλους”.

 

H νέα σειρά smart τηλεοράσεων Mi TV περιλαμβάνει 3 μοντέλα: τη Mi LED TV 4S 55’’, τη Mi LED TV 4S 43’’ και τη Mi LED TV 4A 32’’.  Με  λειτουργικό σύστημα Android, θύρες πολλαπλής σύνδεσης, ήχο Dolby & DTS – HD και  ανάλυση 4K HDR για τα μοντέλα Mi TV 4S 55’’ και Mi TV 43’’ κάνουν την τηλεθέαση μια ξεχωριστή νέα εμπειρία.

Η νέα σειρά Smartphones Mi 10 περιλαμβάνει δύο μοντέλα, το Mi 10 και το Mi 10 Pro, που ενσωματώνουν κορυφαία χαρακτηριστικά της αγοράς, όπως τετραπλή κάμερα 108MP με 8Κ video, επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon 865, οθόνη TrueColor με surround ηχητικό σύστημα και υψηλής χωρητικότητας μπαταρία για γρήγορη ενσύρματη και ασύρματη φόρτιση. Η σειρά Mi 10 διεκδικεί τη θέση του ηγέτη του video στην εποχή του 5G και υπόσχεται να κάνει την καθημερινότητα σήμερα στο σπίτι, αλλά αργότερα παντού,  πιο δημιουργική και πιο απολαυστική από ποτέ.

 

Οι νέες smart τηλεοράσεις Mi TV είναι άμεσα διαθέσιμες με προτεινόμενες λιανικές τιμές €219, €399 και €549 για τα μοντέλα των 32”, 43” και 55” αντίστοιχα. Τα νέα Mi 10 128GB και Mi 10 Pro 256GB  διατίθενται σε προτεινόμενες λιανικές τιμές €849 και €1.099 αντίστοιχα και η προ-παραγγελία τους ξεκινά στις 10.04 με δυνατότητα αγοράς στις 22.04 από  τους επίσημους μεταπωλητές της Xiaomi στην Ελλάδα.

 

Τα νέα προϊόντα υποστηρίζονται όπως και όλα τα προϊόντα Xiaomi  με δύο (2) χρόνια εγγύηση από την Info Quest Technologies.

 

#menoumespiti #menoumeconnected

Soustas
billnotis@yahoo.gr

Δημιουργός και Αρχισυντάκτης του Techsmart.gr καθώς επίσης και πολλών επιτυχημένων ιστοσελίδων. Μεγάλος fan της τεχνολογίας και Online Marketing Specialist θα τον βρείτε online όλο το 24ωρο.

No Comments

Post A Comment