Μίνι-drone, διακόπηκε το project από την εταιρία Torquing Group.

Μίνι-drone, διακόπηκε το project από την εταιρία Torquing Group.

Το μίνι-drone project, μια από τις πιο πετυχημένες ιδέες της Ευρώπης από τους Kickstarter, ακυρώθηκε από την εταιρία Torquing Group.

Συγκεκριμένα, η εταιρία ,παρά το γεγονός πως είχε μαζέψει 2 εκ. λίρες από 12,000 υποστηρικτές, υπέστη σοβαρές οικονομικές ζημιές και έτσι αποφάσισε να προχωρήσει με τις διαδικασίες που προνοεί η νομοθεσία για εκούσια εκκαθάριση της εταιρείας από τους πιστωτές.

Οι πιστωτές από την άλλη θα ειδοποιηθούν από τον σύνδικο της πτώχευσης σύμφωνα με ένα μήνυμα που στάλθηκε από την Torquing. Το μήνυμα αναφέρει: “Μετά από αναζήτηση επαγγελματικής συμβουλής και αφού εξετάστηκαν όλες οι δυνατές επιλογές καταλήξαμε στην δύσκολη αυτή απόφαση της Εκούσιας Εκκαθάρισης από τους Πιστωτές.”

Και συνεχίζει: “Είμαστε πραγματικά απογοητευμένοι με το αποτέλεσμα του ΖΑΝΟ project και θα θέλαμε σε αυτό το σημείο να ευχαριστήσουμε όλους αυτούς που μας  υποστήριξαν κατά την διάρκεια αυτής της δύσκολης περιόδου, ειδικά το πιστό μας προσωπικό που η δέσμευση του έχει ξεπεράσει κάθε προσδοκία.”

Ο κόσμος που επένδυσε για την υποστήριξη του project των Kickstarter δεν θα λάβει τελικά την συσκευή.

via

Soustas
billnotis@yahoo.gr

Δημιουργός και Αρχισυντάκτης του Techsmart.gr καθώς επίσης και πολλών επιτυχημένων ιστοσελίδων. Μεγάλος fan της τεχνολογίας και Online Marketing Specialist θα τον βρείτε online όλο το 24ωρο.

2 Comments

Post A Comment