Μοντέλο έβαλε φωτιά στο στήθος της για να διαμαρτυρηθεί για το Instagram! (photo+video)

Μοντέλο έβαλε φωτιά στο στήθος της για να διαμαρτυρηθεί για το Instagram! (photo+video)

Έναν παράξενο και επώδυνο τρόπο βρήκε ένα νεαρό μοντέλο από την Αυστραλία για να διαμαρτυρηθεί για την αυστηρή πολιτική του instagram για τις γυμνές φωτογραφίες.

Η Imogen Anthony έβαλε φωτιά στη θηλή της με αναπτήρα σε μια εμπρηστική διαμαρτυρία κατά της λογοκρισίας και της σεξουαλικής ανισότητας.

Το 25χρονο μοντέλο είναι υποστηρίκτρια του «κινήματος της ελεύθερης θηλής», μιας παγκόσμιας καμπάνιας που ξεκίνησε το 2012 υπέρ της απενοχοποίησης του γυναικείου στήθους.

Τον προηγούμενο χρόνο μάλιστα ανήρτησε γυμνή της φωτογραφία στο λογαριασμό της στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης γράφοντας:

«Ας ελπίσουμε ότι στο εγγύς μέλλον, κάτι τόσο απλό και φυσιολογικό όπως το στήθος και η ικανότητα του να εκφράζει τον αισθησιασμό, τη σεξουαλικότητα και τη σωματική ομορφιά της γυναίκας, θα είναι περισσότερο ανεκτά στη δημόσια θέα.

Επιπλέον αυτή που θα το προβάλλει δε θα αποκαλείται πόρνη ή κάποια που δεν σέβεται τον εαυτό της».

roga

 

Πέρυσι μάλιστα μια άλλη υποστηρίκτρια του κινήματος που έδειξε το στήθος της σε μια υπαίθρια συναυλία στην Ιρλανδία, κατήγγειλε ότι η αστυνομία την πέταξε έξω.

Όπως υποστήριξε η Carina Fitzpatrick οι γυναίκες έχουν το ίδιο δικαίωμα με τους άνδρες να εκθέτουν το στήθος τους σε δημόσιο χώρο.

Το μοντέλο Imogen Anthony σε παλαιότερα βίντεο που έχει αναρτήσει:

newsbeast.gr

Soustas
billnotis@yahoo.gr

Δημιουργός και Αρχισυντάκτης του Techsmart.gr καθώς επίσης και πολλών επιτυχημένων ιστοσελίδων. Μεγάλος fan της τεχνολογίας και Online Marketing Specialist θα τον βρείτε online όλο το 24ωρο.

No Comments

Post A Comment

%d bloggers like this: