Αξίζει η αγορά μιας πολύ φθηνής Action Cam?

Αξίζει η αγορά μιας πολύ φθηνής Action Cam?

Είναι μια ερώτηση που πολλοί από εσάς μου κάνετε κάθε φορά που ανεβάζω κάποιο βίντεο με Action Cam. Ήδη σας έχω παρουσιάσει μερικές και σύντομα θα έρθουν και νέες που τις περιμένω. Η απάντηση λοιπόν που δίνω σε αυτή την ερώτηση πάντα είναι φυσικά και αξίζει μια τέτοια οικονομική action cam. Όπως είπα και σε προηγούμενο βίντεο δεν θα δείτε την Σούπερ Ντούπερ ανάλυση αλλά για τέτοια ποσά είναι ιδανική λύση για όσους δεν θέλουν να ξοδέψουν πολλά και ούτε θα στεναχωρηθούν αν σε κάποιο σπορ την χάσουν η την σπάσουν σε κάποια τούμπα!!! (Το παθαίνω συνέχεια όταν δοκιμάζω να άνω σκι).

Αφού λοιπόν σας έδωσα την απάντηση θα σας προτείνω και ακόμα μια Action Cam που με περίπου 30 ευρώ (τσάμπα) κάνεις άνετα την δουλειά σου. Σας μιλάω για την HD DV Cam που αυτό τον καιρό είναι σε προσφορά στην τιμή που σας είπα.

d3586w-1-873d-iqkc

Χαρακτηριστικά:

Οθόνη 2.0″ LCD, 140° γωνία θέασης
Ανάλυση βίντεο: 1080FHD 1920*1080 30fps / 720P 1280*720 / WVGA 848*480 / VGA 640*480.
Ανάλυση εικόνας: 12M / 10M / 8M / 5M / 3M / 2M / 1.3M / VGA.
Support for High-Definition Multimedia Interface and USB 2.0 connection output.
Support for AV output and FPV, give a great photo experience.
Αδιάβροχη με ειδική θήκη για 30 μέτρα βάθος 30 r.
Υποστηρίζει συσκευές από Android 4.0 και iOS 6.1 και πάνω
Αποσπώμενη μπαταρία επαναφορτιζόμενη.

Με μια ματιά στα παραπάνω χαρακτηριστικά εγώ νομίζω πως είναι μια αξιόλογη αγορά για τα χρήματα αυτά και σίγουρα θα την ευχαριστηθείτε. Την συγκεκριμένη Action Cam μπορείτε να την βρείτε στο Κατάστημα Camfere.com εδώ και μάλιστα από Ευρωπαϊκή αποθήκη που σημαίνει θα σας έρθει πολύ σύντομα. Όταν κάνετε την αγορά επιλέξτε κάποια από τις αποθήκες που σας δίνει στην περιγραφή. Κοστίζει μερικά ευρώ παραπάνω αλλά δεν περιμένετε έναν ολόκληρο μήνα και είστε σίγουροι πως δεν θα περάσει και τελωνείο.

d3586w-1-873d-vnkx

 

 

Soustas
billnotis@yahoo.gr

Δημιουργός και Αρχισυντάκτης του Techsmart.gr καθώς επίσης και πολλών επιτυχημένων ιστοσελίδων. Μεγάλος fan της τεχνολογίας και Online Marketing Specialist θα τον βρείτε online όλο το 24ωρο.

No Comments

Post A Comment