Η LG Electronics παρουσιάζει τη νέα 49″ LG Smart TV με webOS

Η LG Electronics παρουσιάζει τη νέα 49″ LG Smart TV με webOS

Το νέο μοντέλο τηλεόρασης 49″ LG Smart TV με webOS που υπόσχεται να μεταφέρει την οικιακή ψυχαγωγία σε άλλο επίπεδο, έρχεται από την LG Electronics (LG). Η νέα τηλεόραση 49LH590V διαθέτει τεχνολογία Triple XD Engine για άψογη απόδοση χρωμάτων καθώς και το χαρακτηριστικό Clear Voice III, προσφέροντας μια εξαιρετική εμπειρία θέασης στο χρήστη.

 

Αξιοποιώντας πάνελ τεχνολογίας LED και ανάλυσης Full HD (1080p), η νέα τηλεόραση της LG αναπαράγει περιεχόμενο με ακόμα μεγαλύτερη ακρίβεια, αποδίδοντας πιστά τα χρώματα, με την ποιότητα της εικόνας να είναι σχεδόν τέλεια από οποιαδήποτε γωνία θέασης. Επιπλέον, η νέα σειρά της LG διαθέτει την εξελιγμένη τεχνολογία Triple XD Engine που έχει αναπτύξει η εταιρεία, χαρίζοντας στους χρήστες μια μοναδική εμπειρία θέασης η οποία χαρακτηρίζεται από την υψηλή αντίθεση και ευκρίνεια καθώς και από τα άριστα χρώματα.

webos

Τα εξαιρετικά χαρακτηριστικά που φέρει το συγκεκριμένο μοντέλο δε σταματούν εδώ, αφού μέσω της λειτουργίας Picture Wizard III προσφέρεται η δυνατότητα στο χρήστη να προσαρμόσει τα στοιχεία των εικόνων όπως το επίπεδο του μαύρου χρώματος, την απόχρωση, την ευκρίνεια και τα επίπεδα του οπίσθιου φωτισμού προκειμένου να απολαμβάνει το περιεχόμενο ακριβώς όπως επιθυμεί και χωρίς να κάνει εκπτώσεις.

 

Η νέα τηλεόραση της LG διαθέτει την πλατφόρμα LG webOS 3.0 για LG Smart TVs η οποία επιτρέπει στους χρήστες να περιηγούνται εύκολα και γρήγορα στις λειτουργίες της τηλεόρασης προσφέροντας παράλληλα συναρπαστικές εμπειρίες οικιακής ψυχαγωγίας. Επίσης, διαθέτοντας λείο και κομψό σχεδιασμό οι νέες τηλεοράσεις αναβαθμίζουν εκτός από την εμπειρία ψυχαγωγίας των καταναλωτών και τον χώρο τους, αφού το νέο μοντέλο της LG ταιριάζει ιδανικά με κάθε σαλόνι.

 

Περνώντας στα χαρακτηριστικά ήχου, διαθέτει τη λειτουργία Virtual Surround Plus η οποία ενισχύει τον ήχο για να δημιουργήσει ένα surround εφέ, με το αναβαθμισμένο αποτέλεσμα να είναι ακόμα πιο πλούσιο. Επιπλέον, η τεχνολογία Clear Voice III εμπλουτίζει την ποιότητα του ήχου, ξεχωρίζοντας τις φωνές από τον περιβάλλοντα θόρυβο, παρέχοντας μια πιο καθαρή, πλούσια και απολαυστική εμπειρία ακρόασης, χωρίς παρεμβολές, η οποία επιτρέπει στο χρήστη να συγκεντρωθεί στο περιεχόμενο ακριβώς που επιθυμεί.

 

Τέλος, μια σειρά επιλογών συνδεσιμότητας, όπως υποδοχές για USB, HDMI και η δυνατότητα για σύνδεση με Wi-Fi, δίνουν ακόμα περισσότερες επιλογές στους χρήστες να συνδέσουν την τηλεόρασή τους με εξωτερικές πηγές όπως το PC ή το tablet τους, ή ακόμα και να μετατρέψουν το smartphone τους σε τηλεχειριστήριο.

 

Το μοντέλο LG Smart TV 49LH590V είναι ήδη διαθέσιμο στην ελληνική αγορά.

Tags:
,
Soustas
billnotis@yahoo.gr

Δημιουργός και Αρχισυντάκτης του Techsmart.gr καθώς επίσης και πολλών επιτυχημένων ιστοσελίδων. Μεγάλος fan της τεχνολογίας και Online Marketing Specialist θα τον βρείτε online όλο το 24ωρο.

No Comments

Post A Comment