Ο CEO της Amazon Jeff Bezos ανακοίνωσε τον ερχομό του νέου Kindle την ερχόμενη εβδομάδα

Ο CEO της Amazon Jeff Bezos ανακοίνωσε τον ερχομό του νέου Kindle την ερχόμενη εβδομάδα

Μπορεί οι e-readers να μην είναι το αγαπημένο κοινό των προγραμματιστών αλλά θα χαρούν ιδιαίτερα με την ανακοίνωση του Jeff Bezos ότι το νέο Kindle θα είναι διαθέσιμο πολύ σύντομα.
Αξίζει να σημειωθεί ότι οι ανακοινώσεις για το Kindle γίνονται συνήθως Σεπτέμβριο και μας ξαφνιάζει ευχάριστα η νέα αυτή είδηση. Ο Nate Hoffelder προσθέτει επίσης ότι το Kindle θα έχει και μια θήκη μπαταρίας χωρίς να μοιραστεί περαιτέρω λεπτομέριες.
Το γεγονός είναι ότι δεν υπάρχουν πολλά περιθώρια για βελτιώσεις. Μια οθόνη υψηλότερης ανάλυσης θα ήταν ευπρόσδεκτη, όπως επίσης και μεγαλύτερος σε χωρητικότητα χώρος αποθήκευσης.
Ελπίζουμε ότι η εταιρία θα έχει κάνει το νέο Kindle να αποπνέει περισσότερη ζεστασιά όπως αγαπημένα μας βιβλία. Η λάμπα LED του, παρότι πολύ χρήσιμη, αποσπά την προσοχή περισσότερο από όσο θα θέλαμε. Πιο πιθανό όμως είναι να έχει βελτιώσεις λογισμικού χαρακτήρα.

Soustas
billnotis@yahoo.gr

Δημιουργός και Αρχισυντάκτης του Techsmart.gr καθώς επίσης και πολλών επιτυχημένων ιστοσελίδων. Μεγάλος fan της τεχνολογίας και Online Marketing Specialist θα τον βρείτε online όλο το 24ωρο.

No Comments

Post A Comment