Νέο LG Ψυγείο Ντουλάπα InstaView™ Door-in-Door

Νέο LG Ψυγείο Ντουλάπα InstaView™ Door-in-Door

Η σειρά ψυγείων ντουλάπα της LG Electronics (LG), περιλαμβάνει ένα εύρος λειτουργιών που συμβάλλουν στην καλύτερη παρακολούθηση και εξοικονόμηση ενέργειας, ενώ παράλληλα προσφέρει εξαιρετική άνεση και ευκολία στην κουζίνα.

Είναι γνωστό πως η πόρτα του ψυγείου ανοίγει από τους χρήστες πολλές φορές την ημέρα, είτε από περιέργεια, είτε για έλεγχο του τι χρειάζεται αναπλήρωση, κάτι το οποίο έχει σημαντικό αντίκτυπο στην κατανάλωση ενέργειας. Χάρη στο InstaView ο χρήστης μπορεί απλώς να χτυπήσει δύο φορές επάνω στην κομψή γυάλινη οθόνη για να φωτιστεί το περιεχόμενο στο εσωτερικό χωρίς καμία απώλεια ψύξης. Επιπλέον η λειτουργία Door-in-Door™ της LG μειώνει την απώλεια κρύου αέρα, παρέχοντας έναν ξεχωριστό χώρο, ειδικά για τα τρόφιμα και τα ποτά που χρησιμοποιούνται πιο συχνά. Αυτός ο φαινομενικά απλός σχεδιασμός όχι μόνο επιτρέπει στο ψυγείο να λειτουργεί πιο αποτελεσματικά, αλλά εξοικονομεί επίσης ενέργεια, διατηρώντας ένα ομαλό επίπεδο λειτουργίας του κινητήρα που δημιουργεί τον κρύο αέρα που κινείται στο εσωτερικό [1].

Επιπλέον μια παγομηχανή μπορεί να κάνει τη διαφορά ανάμεσα σε ένα καλό και ένα υπέροχο ποτό που θα προσφερθεί σε φίλους και συγγενείς. Το ψυγείο InstaView της LG με την λειτουργία Craft Ice™ φτιάχνει αυτόματα τα κλασσικά κυβικά παγάκια, θρυμματισμένο πάγο ή τα αποκλειστικά σφαιρικά, παγάκια Craft Ice της LG, που λιώνουν αργά, διατηρώντας έτσι τα ποτά πιο δροσερά για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα[2]. Με αυτόν τον τρόπο τα κοκτέιλ και τα αναψυκτικά έχουν καλύτερη γεύση και αναβαθμισμένη αισθητική επίσης, όπως ακριβώς και στα πιο κομψά εστιατόρια και μπαρ.

Επιπλέον, η πλατφόρμα ThinQ™ AI της LG στέλνει ειδοποιήσεις στο smartphone του χρήστη, εάν η πόρτα του ψυγείου μείνει ανοιχτή, ώστε να αποτρέψει επιπλέον κατανάλωση ενέργειας. Συγκεκριμένα, οι χρήστες μπορούν να ελέγχουν βασικές λειτουργίες του ψυγείου από οπουδήποτε μέσα ή έξω από το σπίτι μέσω της εφαρμογής LG ThinQ. Ακόμα, χάρη στην ειδική λειτουργία διακοπών, η  εφαρμογή ThinQ επιτρέπει στον χρήστη να ελέγχει τις θερμοκρασίες του ψυγείου και του καταψύκτη εξ αποστάσεως, ένα ιδιαίτερα χρήσιμο χαρακτηριστικό, όταν κάποιος λείπει από το σπίτι για μεγάλο χρονικό διάστημα.

[1] Μείωση της απώλειας κρύου αέρα έως και 41% με βάση τις δοκιμές Intertek των μοντέλων SX5534WB, GR-S632GLRC και LFX3194ST/02 χρησιμοποιώντας τη μέθοδο εσωτερικής δοκιμής της LG που μετρά ποσοστιαία μείωση της συναλλαγματικής ισοτιμίας αέρα κατά το άνοιγμα Door-in-Door™ σε σύγκριση με την κανονική πόρτα ψυγείου για 10 δευτερόλεπτα. Τα αποτελέσματα ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με το μοντέλο και τη διάρκεια ανοίγματος της πόρτας.

[2] Το Craft Ice™ διαρκεί περίπου 15% περισσότερο από τον κυβικό πάγο στο νερό με βάση εσωτερικές δοκιμές που συγκρίνουν τον μέσο ρυθμό τήξης του Craft Ice και του κυβικού πάγου σε περιβάλλον 25-27 βαθμών Κελσίου και θερμοκρασίας νερού 9 βαθμών Κελσίου.

 

Tags:
,
Soustas
billnotis@yahoo.gr

Δημιουργός και Αρχισυντάκτης του Techsmart.gr καθώς επίσης και πολλών επιτυχημένων ιστοσελίδων. Μεγάλος fan της τεχνολογίας και Online Marketing Specialist θα τον βρείτε online όλο το 24ωρο.

No Comments

Post A Comment