Η Samsung παρουσίασε το νέο Gear VR με χειριστήριο, για πιο εύκολες και απολαυστικές VR εμπειρίες

Η Samsung παρουσίασε το νέο Gear VR με χειριστήριο, για πιο εύκολες και απολαυστικές VR εμπειρίες

Η Samsung Electronics ανακοίνωσε το νέο Gear VR με χειριστήριο που έχει σχεδιαστεί σε συνεργασία με την Oculus – πρόκειται για το πρώτο Gear VR της εταιρείας με χειριστήριο. Το Gear VR με χειριστήριο επεκτείνει το οικοσύστημα εικονικής πραγματικότητας της Samsung και καθιστά πιο εύκολο για τους καταναλωτές να απολαύσουν εμπειρίες Gear VR.

Το χειριστήριο διαθέτει εργονομικό, κυρτό σχεδιασμό, προσφέροντας άνετο χειρισμό με το ένα χέρι και καλύτερη διαδραστικότητα, ελαχιστοποιώντας την κίνηση του κεφαλιού για μία άνετη εμπειρία χρήσης. Επιπλέον, το χειριστήριο προσφέρει στους χρήστες τα ακόλουθα:

  • Πολλές διαφορετικές κινήσεις για την καλύτερη VR εμπειρία – Το touchpad προσφέρει πιο γρήγορη επιλογή και διαδραστικότητα σε VR εφαρμογές, επιτρέποντας διάφορες μορφές κίνησης, συμπεριλαμβανομένης της δυνατότητας να δείξεις, να μεταφέρεις, να γείρεις προς διάφορες κατευθύνσεις, να “πυροβολήσεις” και πολλά ακόμη. Επιπλέον, το πλήκτρο trigger προσφέρει βελτιωμένες εμπειρίες gaming.
  • Ελάχιστη κίνηση για μεγαλύτερη χρήση – Τα πλήκτρα Home, Volume και Back που βρίσκονται στο χειριστήριο δίνουν τη δυνατότητα στους χρήστες να κάνουν όλα όσα χρειάζονται σε κοντινή απόσταση, έτσι ώστε να μπορούν να επικεντρωθούν στο συναρπαστικό περιεχόμενο.
  • Ασφαλής σχεδιασμός για άνετο παιχνίδι – Ακόμη και κατά τη διάρκεια των πιο δραστήριων κινήσεων, το λουράκι του χειριστηρίου που δένει στον καρπό, διαθέτει μία ασφαλή λαβή για άνετο και ασφαλές παιχνίδι.

 

«Στη Samsung βασικό μέλημά μας είναι να καθορίζουμε και να ξεπερνάμε τα πρότυπα των VR εμπειριών, δημιουργώντας εμπειρίες υψηλής ποιότητας ακόμα πιο εύκολα προσβάσιμες», δήλωσε ο Younghee Lee, Εκτελεστικός Αντιπρόεδρος του Mobile Communications Business στη Samsung Electronics. «Το Gear VR με χειριστήριο επεκτείνει το VR οικοσύστημά μας, βοηθώντας τους καταναλωτές να απολαύσουν ακόμη πιο καθηλωτικό VR περιεχόμενο – είτε πρόκειται για παιχνίδια είτε για videos».

Για μία εκτεταμένη εμπειρία θέασης, το Gear VR με χειριστήριο διαθέτει 42mm φακούς με 101° FOV (Πεδίο θέασης), καθώς και προηγμένη τεχνολογία για να μειώνει την πρόκληση ζάλης. Το Samsung Gear VR με χειριστήριο υποστηρίζει θύρες micro USB και USB Type-C με ένα μετατροπέα. Επιπλέον, το Gear VR διαθέτει ένα ενσωματωμένο λουράκι για το χειριστήριο, όταν δεν χρησιμοποιείται.

Η πλέον πρόσφατη έκδοση του Samsung Gear VR είναι συμβατή με τα Galaxy S7, S7 edge, Note5, S6 edge+, S6 και S6 edge.

To νέο Samsung Gear VR θα είναι διαθέσιμο στην ελληνική αγορά στις αρχές Απριλίου και θα διατίθεται στο επίσημο δίκτυο συνεργατών της Samsung.

 

Προδιαγραφές του νέου Samsung Gear VR

Samsung Gear VR
με χειριστήριο
  Χειριστήριο
Διάσταση / Βάρος 207.8 x 122.5 x 98.6mm / 345g Διάσταση / Βάρος 108.1 x 48.1 x 38.2mm / 64.3g
Optical Lens Φ42, FOV 101º x6.25 Control & Function Touchpad (Clickable), Trigger, Home Key, Back Key, Volume Key
Αισθητήρες Accelerometer, Gyrometer, Proximity Αισθητήρες Accelerometer, Gyrometer, Magnetic
Συμβατότητα Galaxy S7, S7 edge, Note5, S6 edge+, S6, S6 edge Μπαταρία AAA Battery * 2ea (1000mAh, κατά μέσο όρο για 2 ώρες καθημερινής χρήσης θα διαρκέσει για 40 μέρες)

 

*Όλες οι λειτουργίες, τα χαρακτηριστικά και οι προδιαγραφές και άλλες πληροφορίες για το προϊόν που παρέχονται σε αυτό το έγγραφο συμπεριλαμβανομένων, άλλα όχι περιοριζόμενων στα οφέλη, σχεδιασμό, συστατικά, απόδοση, διαθεσιμότητα και δυνατότητες του προϊόντος μπορεί να αλλάξουν, χωρίς ειδοποίηση ή υποχρέωση.

Soustas
billnotis@yahoo.gr

Δημιουργός και Αρχισυντάκτης του Techsmart.gr καθώς επίσης και πολλών επιτυχημένων ιστοσελίδων. Μεγάλος fan της τεχνολογίας και Online Marketing Specialist θα τον βρείτε online όλο το 24ωρο.

No Comments

Post A Comment