Έτσι θα λειτουργεί το νέο σύστημα ban για το League of Legends

Έτσι θα λειτουργεί το νέο σύστημα ban για το League of Legends

Οι developers της Riot, τους τελευταίους μήνες κάνουν πολλές προσπάθειες ώστε να δημιουργήσουν ένα πιο φιλικό κλίμα μεταξύ των παικτών του League of Legends κατά τη διάρκεια των match. Πρόσφατα, ανακοίνωσαν ότι βρίσκεται σε πειραματικό στάδιο ένα νέο σύστημα, που σκοπό έχει να τιμωρεί τους “τοξικούς” παίκτες πολύ ταχύτερα από ότι γίνεται μέχρι σήμερα και έτσι να διατηρείται θετικό το κλίμα μεταξύ των υπόλοιπων παικτών. Το εν λόγω σύστημα για την ώρα δοκιμάζεται στον ευρωπαϊκό server και λειτουργεί με τον εξής τρόπο:

Αρχικά οι συμπαίκτες/ αντίπαλοι του επίμαχου “τοξικού” παίκτη στέλνουν reports, τα οποία ελέγχονται από το σύστημα ως προς την εγκυρότητά τους.

Στη συνέχεια εξετάζεται το εκάστοτε περιστατικό και με βάση κάποιους κανονισμούς που έχει θέσει η κοινότητα σχετικά με τη καλή συμπεριφορά των παικτών, παίρνεται η απόφαση αν πρέπει να δοθεί τιμωρία και αν ναι τότε πόσο μεγάλη θα είναι αυτή.

Τέλος, το σύστημα στέλνει στον εν λόγω παίκτη e-mail το οποίο περιλαμβάνει το chat log του λογαριασμού του, ώστε να ξέρει τον λόγο για τον οποίο τιμωρείται και το ύψος της ποινής που του έχει επιβληθεί.

Ανάλογα με την περίπτωση,, τα bans ποικίλουν από 2 εβδομάδες εως και μόνιμο αποκλεισμό, με την τιμωρία να επιβάλλεται μέσα σε 15 λεπτά από το τέλος του παιχνιδιού στο οποίο υπάρχει παράβαση.

Soustas
billnotis@yahoo.gr

Δημιουργός και Αρχισυντάκτης του Techsmart.gr καθώς επίσης και πολλών επιτυχημένων ιστοσελίδων. Μεγάλος fan της τεχνολογίας και Online Marketing Specialist θα τον βρείτε online όλο το 24ωρο.

No Comments

Post A Comment