Το Nexus 6 έχει ένα κρυμμένο LED ειδοποίησης

Το Nexus 6 έχει ένα κρυμμένο LED ειδοποίησης

Η Google αγαπάει τα LED φώτα ειδοποιήσεων στις Nexus συσκευές και φαίνεται πως δεν μας τα δείχνει όλα από την αρχή. Το Nexus 6 έχει ένα φως LED σε μια κάπως περίεργη θέση – πίσω από το ακουστικό στο επάνω μέρος της συσκευής. Είναι ένα πλήρες φως LED RGB, όπου δεν μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε αν δεν έχετε κάνει την διαδικασία του rooting, αλλά ακόμη και μετά root, οι επιλογές είναι ουσιαστικά ανύπαρκτες, επειδή δεν υπάρχει (ακόμα) λογισμικό για να το λειτουργήσει.

Θα πρέπει επίσης να σημειωθεί ότι αυτό δεν είναι κάτι νέο για συσκευές Motorola. Τόσο το νέο Moto X, το παλιό Moto X, και όλα τα DROID έχουν κρυμμένα φώτα LED που χρησιμοποιούνται μόνο όταν πχ η μπαταρία έχει εξαντληθεί τόσο πολύ που το τηλέφωνο δεν μπορεί να ανάψει. Αυτή η δυνατότητα δεν φαίνεται να είναι μέρος του Nexus 6, αλλά το φως είναι ούτως ή άλλως εκεί.

 

Soustas
billnotis@yahoo.gr

Δημιουργός και Αρχισυντάκτης του Techsmart.gr καθώς επίσης και πολλών επιτυχημένων ιστοσελίδων. Μεγάλος fan της τεχνολογίας και Online Marketing Specialist θα τον βρείτε online όλο το 24ωρο.

No Comments

Post A Comment

%d bloggers like this: