Νικητής και του φεστιβάλ φωτογραφίας της Βιέννης ο Γιώργος Τατάκης

Νικητής και του φεστιβάλ φωτογραφίας της Βιέννης ο Γιώργος Τατάκης

Ο διεθνούς φήμης -πλέον- Έλληνας φωτογράφος κατάκτησε και το μεγάλο τρόπαιο του φωτογραφικού φεστιβάλ της Βιέννης «Vienna International Photo Award 2022» για το έργο του «Καρυάτις». Η απονομή έγινε στο LIK Akademie für Foto und Design στη Βιέννη, από τον πρόεδρο του VIEPA, Eric Berger, ο οποίος μεταξύ άλλων εξήγησε ότι αυτό το τρόπαιο απονέμεται στον φωτογράφο του οποίου συνολικά το έργο απέσπασε την υψηλότερη βαθμολογία ανάμεσα σε όλες τις κατηγορίες.

«Αυτή τη χρονιά τα πράγματα ήταν λίγο διαφορετικά. Οι κριτές αποφάσισαν ότι το φετινό τρόπαιο θα απονεμηθεί σε αυτόν που έχει συνολικά την καλύτερη συμμετοχή, ενώ ο όγκος του έργου του είναι ο πολυτιμότερος. Αυτή τη χρονιά λοιπόν, το τρόπαιο απονέμεται στον
Γιώργο Τατάκη, Ελλάδα».
Ο Γιώργος Τατάκης έχει αποσπάσει μέχρι στιγμής συνολικά 16 διεθνή βραβεία για το έργο του «Καρυάτις» μεταξύ των οποίων συμπεριλαμβάνονται η 1η θέση στον διαγωνισμό London International Creative Competition, 2η θέση στους διαγωνισμούς Sony World Photography Awards και IPA – International Photography Awards κ.α.

Θερμά συγχαρητήρια!

Πηγή: photo.gr

Tags:
safesalesTS
Info@safesales.gr
No Comments

Post A Comment