Ανακαλεί 88.000 Nvidia Shield tablets η Nvidia

Ανακαλεί 88.000 Nvidia Shield tablets η Nvidia

Η Nvidia την Παρασκευή εξέδωσε μία ανακοίνωση σύμφωνα με την οποία τα Nvidia Shield tablets που πωλήθηκαν από τον Ιούλιο του 2014 μέχρι τον Ιούλιο του 2015 ενδέχεται να εμφανίσουν προβλήματα υπερθέρμανσης λόγω ελαττωματικής μπαταρίας. Σύμφωνα με την Nvidia το συγκεκριμένο πρόβλημα επηρεάζει περισσότερα από 88.000 Shield tablets και μάλιστα είναι ορατός ο κίνδυνος ανάφλεξης!

Η επίσημη ανακοίνωση της Nvidia αναφέρει ότι το πρόβλημα αφορά αποκλειστικά την ταμπλέτα Shield και όχι οποιοδήποτε άλλο προϊόν που φέρει το Shield brand (όπως είναι για παράδειγμα Shield Android TV). H ανάκληση αφορά 83.000 tablets που πουλήθηκαν στις Η.Π.Α και άλλα 5.000 που πουλήθηκαν στην ευρύτερη περιοχή του Καναδά. Η Nvidia προέβη στη συγκεκριμένη ενέργεια από τη στιγμή που υπέπεσαν στην αντίληψη της τέσσερα περιστατικά υπερθέρμανσης, με τα δύο μάλιστα εξ’ αυτών να προκαλούν μικρής έκτασης ζημιές. Στην ανακοίνωση της, η Nvidia αναφέρει ότι η ανάκληση αφορά όλα τα Nvidia Shield που στα settings τους η μπαταρία τους αναγράφεται με τον κωδικό Υ01. Για αυτό σε περίπτωση που ανήκετε στους (μάλλον λιγοστούς) users που έχουν στην κατοχή τους ένα Nvidia Shield tablet καλό θα ήταν να είστε περισσότερο υποψιασμένοι και να ελέγχετε εάν το tablet σας ζεσταίνεται παραπάνω από το φυσιολογικό.

Soustas
billnotis@yahoo.gr

Δημιουργός και Αρχισυντάκτης του Techsmart.gr καθώς επίσης και πολλών επιτυχημένων ιστοσελίδων. Μεγάλος fan της τεχνολογίας και Online Marketing Specialist θα τον βρείτε online όλο το 24ωρο.

No Comments

Post A Comment

%d bloggers like this: