Ο Al Pacino και Anthony Hopkins μαζί στην ίδια ταινία

Ο Al Pacino και Anthony Hopkins μαζί στην ίδια ταινία

To Beyond Deceit είναι η ταινία που θα “φιλοξενήσει” τους δυο κολοσσιαίους ηθοποιούς του Holywood Al Pacino και Anthony Hopkins. Είναι ένα ανεξάρτητο θρίλερ που ξαναγράφει και σκηνοθετεί ο Shintaro Shimosawa, και έχει ήδη αρχίσει να κάνει θόρυβο, μιας που έχει εξασφαλίσει ένα απίστευτα εντυπωσιακό cast.

Το σενάριο μιλάει για έναν φιλόδοξο νεαρό δικηγόρο, ο οποίος παίρνει μια μεγάλη υπόθεση εναντίον ενός αδίστακτου στελέχους μιας φαρμακευτικής εταιρείας, αλλά μπλέκεται σε μια σκευωρία δολοφονίας.

Η παραγωγή της ταινίας θα γίνει από τον βετεράνο Jonathan Sanger, παραγωγό επίσης των ταινιών The Elephant Man, Flight of the Navigator, Vanilla Sky και του The Producers.

Στην ταινία θα δεσπόζουν τα ονόματα των Al Pacino και Anthony Hopkins, αν και τυπικά ο πρωταγωνιστής θα είναι ο Josh Duhamel. Μαζί του θα εμφανιστούν Alice Eve, Malin Akerman και Byung-hun Lee.

Soustas
billnotis@yahoo.gr

Δημιουργός και Αρχισυντάκτης του Techsmart.gr καθώς επίσης και πολλών επιτυχημένων ιστοσελίδων. Μεγάλος fan της τεχνολογίας και Online Marketing Specialist θα τον βρείτε online όλο το 24ωρο.

No Comments

Post A Comment

%d bloggers like this: