Αυτός είναι ο νέος browser για τους πιο απαιτητικούς o χρήστες

Αυτός είναι ο νέος browser για τους πιο απαιτητικούς o χρήστες

Όλοι μας πλέον λίγο πολύ γνωρίζουμε τους κλασσικούς browser (Firefox, Chrome, Safari και Opera).

Ήρθε όμως πλέον η στιγμή που ο  Jon von Tetzchner, πρώην CEO και συνιδρυτής του Opera, αποφάσισε με μια ομάδα άλλων 24 ανθρώπων να δημιουργήσουν και να κυκλοφορήσουν τον browser με ονομασία Vivaldi.

Ο συνιδρυτής του Vivaldi Tatsuki Tomita δήλωσε πως οι σημερινοί browsers είναι όλοι αρκετά απλοί στη χρήση και στοχεύουν στη μάζα των χρηστών. Ο Vivaldi από την άλλη πλευρά στοχεύει στους πιο έμπειρους χρήστες του ίντερνετ, οι οποίοι αναμένουν από τον browser τους πιο απαιτητικές λειτουργίες από τις συνηθισμένες.

Αυτήν την στιγμή που γράφουμε ο Vivaldi browser διατίθεται σε Tech Preview έκδοση για δοκιμή σε Wndows, Mac και Linux, διαθέτοντας λειτουργίες όπως γρήγορες εντολές μέσω πληκτρολογίου, σημειώσεις εν ώρα πλοήγησης και λήψη στιγμιοτύπων της οθόνης, αγαπημένα sites με το άνοιγμα νέας καρτέλας, καθώς και ομαδοποίηση πολλών καρτελών σε μία καρτέλα.

 

Soustas
billnotis@yahoo.gr

Δημιουργός και Αρχισυντάκτης του Techsmart.gr καθώς επίσης και πολλών επιτυχημένων ιστοσελίδων. Μεγάλος fan της τεχνολογίας και Online Marketing Specialist θα τον βρείτε online όλο το 24ωρο.

1 Comment
  • rod
    Posted at 14:49h, 29 January Reply

    Πολυ καλο!!

Post A Comment

%d bloggers like this: