Οι καινούριες οθόνες για επαγγελματίες Ultrafine OLED Pro της LG θέτουν νέα πρότυπα στην ποιότητα της εικόνας

Οι καινούριες οθόνες για επαγγελματίες Ultrafine OLED Pro της LG θέτουν νέα πρότυπα στην ποιότητα της εικόνας

— H LG Electronics (LG) θέτει για άλλη μια φορά υψηλά τον πήχη των προσδοκιών για επαγγελματικής ποιότητας λύσεις προβολής, με την ανακοίνωση των οθονών LG UltraFine™ OLED Pro του 2022 (μοντέλα 32BP95E, 27BP95E). Παρέχοντας τα πλεονεκτήματα των αυτοφωτιζόμενων pixels της OLED στην επιφάνεια εργασίας, οι οθόνες αυτές προσφέρουν ακριβή αναπαραγωγή χρωμάτων και εξαιρετική απόδοση HDR και SDR, κάτι το οποίο απαιτούν οι επαγγελματίες των οπτικών εφέ, όσοι επεξεργάζονται βίντεο αλλά και άλλοι δημιουργικοί ρόλοι της βιομηχανίας.

Τα νεότερα μοντέλα OLED Pro 32 και 27 ιντσών της LG διαθέτουν ανάλυση 4K UHD (3.840 x 2.160) με λόγο αντίθεσης 1.000.000:1 και 99% κάλυψη του χρωματικού χώρου DCI-P3, καθιστώντας τα ικανά να ανταπεξέλθουν ακόμα και για τα πιο λεπτομερή ψηφιακά έργα. Και οι δύο νέες οθόνες προσφέρουν ανεξάρτητο έλεγχο pixel για εντυπωσιακή πιστότητα και αντίθεση χρωμάτων. Επιπλέον, καθώς οι οθόνες OLED δεν απαιτούν οπίσθιο φωτισμό, αυτές οι οθόνες UltraFine δεν παρουσιάζουν ούτε halo effect, ούτε blooming effect, δύο από τα πιο κοινά οπτικά φαινόμενα σε πολλές οθόνες LCD που αποσπούν την προσοχή του χρήστη.

 

Για να διασφαλιστεί ότι αυτά τα μοντέλα εμφανίζουν ζωντανά χρώματα όπως πρέπει, υπό τις βέλτιστες συνθήκες για την παραγωγικότητα, και οι δύο οθόνες OLED Pro, διατίθενται με αποσπώμενους αισθητήρες αυτορύθμισης/ self-calibration και τα καλύμματα οθόνης. Όταν ο αισθητήρας ρύθμισης/ calibration χρησιμοποιείται με το δωρεάν διαθέσιμο LG Calibration Studio software, μετρά το φως που εκπέμπεται από την οθόνη, σε χρονικά διαστήματα που ορίζονται από το χρήστη, και κάνει αυτόματα τις απαραίτητες ρυθμίσεις για να διατηρήσει υψηλό βαθμό ακρίβειας και συνέπειας στα χρώματα. Για ακόμα μεγαλύτερη ακρίβεια χρώματος και εικόνας, μπορεί να τοποθετηθεί το κάλυμμα, ώστε να αποτρέπονται οι αντανακλάσεις που αποσπούν την προσοχή και οι λάμψεις που προέρχονται από εξωτερικές πηγές φωτός.

 

Και οι δύο συσκευές UltraFine OLED Pro έχουν λεπτή, κομψή μορφή και είναι ελαφριές για εύκολη μετεγκατάσταση σε διαφορετικά δωμάτια και γραφεία. Η συμπεριλαμβανόμενη βάση συνδέεται με ασφάλεια στο πίσω μέρος της οθόνης με έναν απλό μηχανισμό, που χρειάζεται μόνο ένα κλικ (One-Click mechanism), και προσφέρει δυνατότητα προσαρμογής σε ύψος, περιστροφή και κλίση χωρίς να επηρεάζεται η σταθερότητα ή το στυλ.

 

«Σχεδιασμένες με γνώμονα τους δημιουργικούς επαγγελματίες, οι νέες οθόνες UltraFine OLED Pro παρέχουν απόλυτη, οπτική ακρίβεια με εκπληκτική ποιότητα εικόνας και αξιόπιστες ρυθμίσεις/ calibration», δήλωσε ο Seo Young-jae, senior vice president  και επικεφαλής της επιχειρηματικής μονάδας ΙΤ της LG Electronics Business Solutions Company. «Η απίστευτη ακρίβεια, η ευρεία γκάμα χρωμάτων και η δυνατότητα πιστής αναπαραγωγής τόσο περιεχομένου HDR, όσο και περιεχομένου SDR, καθιστούν αυτές τις κορυφαίες λύσεις οθόνης ιδανικές για επαγγελματίες, που εργάζονται στις βιομηχανίες ταινιών και ψηφιακών μέσων».

 

Οι νέες οθόνες LG UltraFine OLED Pro θα είναι διαθέσιμες σε βασικές αγορές παγκοσμίως από τον επόμενο μήνα.

 

Προδιαγραφές:

 

  32BP95E 27BP95E
Οθόνη Οθόνη OLED OLED
Μέγεθος 31,5 ιντσών 27 ιντσών
Ανάλυση 4K UHD (3840 x 2160) 4K UHD (3840 x 2160)
Χρωματική γκάμα (τύπος.) DCI-P3 99% Adobe RGB 99% DCI-P3 99% Adobe RGB 99%
Λόγος Αντίθεσης 1,000,000:1 1,000,000:1
HDR OLED Pixel Dimming HDR OLED Pixel Dimming HDR
Οθόνη HDR 400 αληθινό μαύρο Οθόνη HDR 400 αληθινό μαύρο
Χρόνος απόκρισης 1ms 1ms
Calibration Self

Calibration

Ναι με το LG Calibration Studio Ναι με το LG Calibration Studio
H/W Calibration Ναι Ναι
Εξαρτήματα Self-Calibration Sensor Ναι Ναι
Κάλυμμα οθόνης Ναι Ναι
Συνδεσιμότητα Διεπαφή USB-C με παροχή ενέργειας 90W

USB x1 Upstream

x3 Downstream

HDMI

Εμφάνιση θύρας x2

USB-C με παροχή ενέργειας 90W

USB x1 Upstream

x3 Downstream

HDMI

Εμφάνιση θύρας x2

 

Όλα τα monitors της LG, υποστηρίζονται με 3 χρόνια συνολική εγγύηση και εγγύηση 0 pixel.

Soustas
billnotis@yahoo.gr

Δημιουργός και Αρχισυντάκτης του Techsmart.gr καθώς επίσης και πολλών επιτυχημένων ιστοσελίδων. Μεγάλος fan της τεχνολογίας και Online Marketing Specialist θα τον βρείτε online όλο το 24ωρο.

No Comments

Post A Comment