Οι πρώτες φωτογραφίες από το iPhone 6s

Οι πρώτες φωτογραφίες από το iPhone 6s

Μια πρώτη ματιά στην επόμενη ναυαρχίδα της Apple, του iPhone 6, δίνει η γαλλική ιστοσελίδα Nowhereelse, η οποία υποστηρίζει πως μας παρουσιάζει την πρόσοψη τους πολυαναμενόμενου μοντέλου.

Οπως ήταν αναμενόμενο η σειρά «s» δεν έχει διαφοροποίησεις από την προκάτοχό της, με καμία εξωτερική διαφορά να είναι εμφανής. Φυσικά, υπάρχουν μικρές σχεδιαστικές βελτιώσεις και αλλαγές που θα ενισχύσουν την αντοχή του τηλεφώνου.

Οπως αναφέρει η ιστοσελίδα Nowhereelse, η πηγή της δεν μπορούσε να επιβεβαιώσει αν η πρόσοψη περιλαμβάνεται κρύσταλλο από ζαφείρι ή ίχνη της υποστήριξης Force Touch.

To iPhone 6s και iPhone 6s Plus αναμένονται με οθόνες 4,7 ιντσών ανάλυσης 750×1334 pixels και 5.5 ιντσών ανάλυσης 1080×1920 pixels, αντίστοιχα. Γέγονος πάντως είναι πως υπάρχουν φήμες για αλλαγές στον επεξεργαστή Apple A9, μνήμη RAM 2GB, κάμερα 12 Megapixel με 4K video recording.

Η μαζική παραγωγή του iPhone 6s και του iPhone 6s Plus φημολογείται ότι θα ξεκινήσει από αυτό το μήνα.

iphone6s iphone6s1 iphone6s2 iphone6s2a iphone6s3 iphone6s4

Πηγή

Soustas
billnotis@yahoo.gr

Δημιουργός και Αρχισυντάκτης του Techsmart.gr καθώς επίσης και πολλών επιτυχημένων ιστοσελίδων. Μεγάλος fan της τεχνολογίας και Online Marketing Specialist θα τον βρείτε online όλο το 24ωρο.

No Comments

Post A Comment

%d bloggers like this: