ΟΙ ΣΥΝΙΔΡΥΤΕΣ ΤΟΥ TWITTER ΕΧΑΣΑΝ 750 ΕΚΑΤ. ΔΟΛΑΡΙΑ!

ΟΙ ΣΥΝΙΔΡΥΤΕΣ ΤΟΥ TWITTER ΕΧΑΣΑΝ 750 ΕΚΑΤ. ΔΟΛΑΡΙΑ!

Οι συνιδρυτές του Twitter, ο Evan Williams και ο Jack Dorsey έχασαν σχεδόν 750 εκατ. δολάρια σε μετρητά μέσα σε μια μόλις ημέρα, μετά την πτώση των εσόδων που παρουσίασε η εταιρεία κατά το πρώτο τρίμηνο του έτους, σύμφωνα με τα αποτελέσματα που ανακοίνωσε.
Επίσης, η εταιρεία μείωσε τις προβλέψεις της για τις πωλήσεις, καθώς αγωνίζεται να προσελκύσει περισσότερους χρήστες και διαφημιζόμενους.

Αμέσως μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων, η μετοχή της υποχώρησε 18%.

Ο Williams, ο οποίος κατέχει το 7,5% της εταιρείας, έχασε περίπου 525 εκατ. δολάρια, σύμφωνα με το Δείκτη Δισεκατομμυριούχων του Bloomberg. Από την άλλη ο Dorsey έχασε περίπου 220 εκατ. δολάρια.

Η μείωση των εσόδων του Twitter προκαλεί ιδιαίτερη ανησυχία στους επενδυτές οι οποίοι τα τελευταία χρόνια επικρίνουν την επιβράδυνση που καταγράφει η εταιρεία στον τομέα της ανάπτυξης.

Τα έσοδα από τις πωλήσεις αναμένεται να φτάσουν το δεύτερο τρίμηνο τα 470 εκατ. δολάρια από τα 485 εκατ. δολάρια, όπως ανακοίνωσε η ίδια η εταιρεία χθες την ώρα που οι αναλυτές προβλέπουν κατά μέσο όρο έσοδα 538,1 εκατ. δολάρια.

«Κανείς δεν θέλει να δει τις μετοχές να πέφτουν» ανέφερε ο Evan Williams σε συνέντευξή του στο Bloomberg. «Αλλά, ειλικρινά, πιστεύω στη μακροπρόθεσμη επιχειρηματική ικανότητα του Twitter και είναι εύκολο να παρασυρθούμε από τα σκαμπανεβάσματα του χρηματιστηρίου» κατέληξε.

Soustas
billnotis@yahoo.gr

Δημιουργός και Αρχισυντάκτης του Techsmart.gr καθώς επίσης και πολλών επιτυχημένων ιστοσελίδων. Μεγάλος fan της τεχνολογίας και Online Marketing Specialist θα τον βρείτε online όλο το 24ωρο.

No Comments

Post A Comment