Οικονομικά tablets κάτω από 150 ευρώ | Samsung, Huawei, Lenovo

οικονομικά tablets samsung

Οικονομικά tablets κάτω από 150 ευρώ | Samsung, Huawei, Lenovo

Έχουμε δεχθεί αρκετά μηνύματα για να παρουσιάσουμε τα καλύτερα οικονομικά tablets με budget κάτω των 150€. Η επιθυμία σας έγινε πραγματικότητα και η ομάδα του TechSmart σας ετοίμασε μια λίστα με τα πιο γρήγορα τάμπλετ της αγοράς, για τα οποία δεν χρειάζεται να ξοδέψετε μια περιουσία.

Τα καλύτερα οικονομικά Tablets

Ύστερα από αναλυτική μελέτη σε διάφορες μάρκες, καταλήξαμε ότι με το συγκεκριμένο budget, τις καλύτερες επιλογές προσφέρει η Samsung, η Huawei και η Lenovo. Το φθηνό δεν σημαίνει απαραίτητα και κακό. Πάμε να τα δούμε αναλυτικά.

Οικονομικό Tablet Samsung Galaxy Tab A

οικονομικά tablets samsung

Ξεκινώντας από την πιο αξιόπιστη εταιρεία, το Samsung Galaxy Tab A αποτελεί την καλύτερη επιλογή σε οικονομικό tablet υψηλών επιδόσεων. Άλλωστε, κατασκευαστής είναι η Samsung και ότι και να πούμε είναι λίγο.

Συγκεκριμένα, το Samsung Galaxy Tab A αποτελεί ένα εξαιρετικό τάμπλετ με οθόνη 8 ιντσών και ανάλυση 1280 x 800 pixels. Αν και με σχετικά μικρή μνήμη 2GB, θα σας προσφέρει μια ευχάριστη εμπειρία. Στα επιπρόσθετα τεχνικά χαρακτηριστικά του είναι η χωρητικότητα 32GB, κάμερα στα 8MP και μπαταρία 5100 mAh.

Τιμή: 120€ – 130€

Lenovo Tab M8

οικονομικό Tablet Lenovo Tab M8

Ένα από τα καλύτερα οικονομικά tablets κάτω από 150 ευρώ. Το Lenovo Tab M8 με οθόνη 8 ιντσών και ανάλυση 1280×800 θα σας εντυπωσιάσει. Ταυτόχρονα, ο πανίσχυρος τετραπύρηνος επεξεργαστής του στα 2.00 GHz σε συνδυασμό με τα 2GB μνήμης RAM, θα σας εξασφαλίσουν την άριστη λειτουργικότητά του. Η χωρητικότητά του ανέρχεται στα 32GB, ενώ διαθέτει κάμερα 5MP και μπαταρία χωρητικότητας 5000 mAh.

Τιμή: ~ 110€

Huawei MediaPad T3 10

φθηνό tablet Huawei MediaPad T3

Φυσικά, δεν γινόταν να λείπει από την λίστα η εταιρεία Huawei. Μια εταιρεία που θα λέγαμε προσφέρει εξαιρετικά οικονομικά Tablets για όλα τα budgets και όλες τις απαιτήσεις. Το Huawei MediaPad T3 10 αποτελεί ένα τάμπλετ με δυνατό επεξεργαστή, IPS οθόνη και τεχνικά χαρακτηριστικά που θα καλύψουν κάθε σας ανάγκη.

Συγκεκριμένα, διαθέτει μνήμη RAM στα 2GB, 32GB χωρητικότητα δίσκου, οθόνη 9.6 ιντσών και μπαταρία 4800 mAh. Αν αναζητάτε μια οικονομική επιλογή με μεγάλη οθόνη, το συγκεκριμένο tablet θα σας καλύψει πλήρως.

Τιμή: ~140€

Η καλύτερη επιλογή σε οικονομικά tablets

οικονομικά tablets Huawei MediaPad M5 Lite

Για το τέλος αφήσαμε μια επιλογή που ξεπερνάει λίγο το όριο των 150 ευρώ που θέσαμε. Ωστόσο δίνοντας 5€  παραπάνω, είστε σε θέση να αγοράσετε ένα από τα καλύτερα οικονομικά tablets και μάλιστα με 3GB Μνήμη μου θα εξασφαλίσουν πολύ υψηλότερες αποδόσεις.

Πρόκειται για ακόμη ένα μοντέλο της Huawei  και συγκεκριμένα για το Huawei MediaPad M5 Lite. Όπως προαναφέρουμε, το συγκεκριμένο τάμπλετ διαθέτει 3GB μνήμη RAM, 32GB δίσκο, οθόνη: 8 ιντσών με ανάλυση 1920 x 1200 pixels και έναν επεξεργαστή Octa-Core (4+4) στα 2,2 GHz που θα φροντίσει για εξαιρετικές επιδόσεις gaming και όχι μόνο.

Σίγουρα αξίζει τα λεφτά του αφού η διαφορά των 2GB από τα 3GB έχουν τεράστια διαφορά στην ταχύτητα ενός tablet.

Τιμή: ~ 155€

Αυτά ήταν τα πιο οικονομικά tablets κάτω από 150€ (ή ελάχιστα παραπάνω στην τελευταία περίπτωση). Εάν αναζητάτε και εσείς για αγορά οικονομικού Tablet, μπορείτε να αναζητήσετε περισσότερες πληροφορίες για το κάθε ένα από τα παραπάνω.

 

Διαβάστε επίσης: Realme 7 Pro: Από σήμερα διαθέσιμο στην ελληνική αγορά

 

Σημείωση: Για τις τιμές χρησιμοποιήσαμε ως πηγή το Skroutz

Panagiotis Notis
notispv@gmail.com

Συντάκτης του TechSmart καθώς και άλλων επιτυχημένων blog. Η αρθογραφία μαζί με την παροχή υπηρεσιών διαδικτύου και SEO αποτελούν τις κύριες ενασχολίες του.

No Comments

Post A Comment