Πανικός σε όλα τα torrent sites για το The Interview

Πανικός σε όλα τα torrent sites για το The Interview

Το The Interview μετά τον παγκόσμιο σάλο που δημιούργησε και συνεχίζει να δημιουργεί θα προβληθεί τελικά σε μερικές αίθουσες στις ΗΠΑ ενώ διατίθεται και online για streaming μέσω Youtube, Google Play και Xbox Live.

Στο εντυπωσιακό νούμερο των 750.000 υπολογίζονται τα downloads του The Interview τις 20 πρώτες ώρες διάθεσής του στα torrent sites, και το νούμερο αυτό όλο και μεγαλώνει!

Έτσι λοιπόν με την τροπή που έχουν πάρει τα γεγονότα  φαίνεται πως εξελίσσεται  μία άνευ προηγουμένου διαφήμιση για το φιλμ της Sony Pictures που μπορεί να υποφέρει ακόμη από το hack, αλλά βλέπει το The Interview να γίνεται με διαφορά η πιο πολυσυζητημένη ταινία της χρονιάς

Να σημειώσουμε πω το Interview έχει προκαλέσει όλες αυτές τις συζητήσεις, καθώς έχει συνδεθεί με το hack στη Sony Pictures και τους θεωρούμενους “ύποπτους” γι’ αυτό, που κάποιοι τους συσχετίζουν με την κυβέρνηση της Βόρειας Κορέας. Η ίδια η ταινία να υπενθυμίσουμε πως αφηγείται την προσπάθεια της CIA να… σκοτώσει τον ηγέτη της Βόρειας Κορέας.

Soustas
billnotis@yahoo.gr

Δημιουργός και Αρχισυντάκτης του Techsmart.gr καθώς επίσης και πολλών επιτυχημένων ιστοσελίδων. Μεγάλος fan της τεχνολογίας και Online Marketing Specialist θα τον βρείτε online όλο το 24ωρο.

No Comments

Post A Comment